Arsenal’in dünyaca ünlü Türk yıldızı Mesut Özil’in 25 Temmuz’da Londra’nın kuzeyindeki Golders Green bölgesinde arkadaşı Sead Kolosinac ile birlikte aracında ilerlerken uğradığı bıçaklı saldırıya ilişkin çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Saldırganların hedefinin açıklandığı gibi sadece soygun olmadığı öne sürüldü!

ARKASINDA TÜRK MAFYASI MI VAR?

Olayın ardından Türkiye’nin Londra Büyükelçiliği, motosikletli iki saldırganın Özil’in takım arkadaşı Kolasinac’ın yeni aldığı saati çalmaya çalıştıklarını açıklamıştı. Ancak güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre, yaklaşık 4 ay önce yaşanan dehşet verici olayda, bıçaklı saldırganların Kolosinac’ın saatini değil, aslında Mesut Özil’i hedef aldığı belirtildi. Yıldız futbolcunun İngiltere’de konuşlanan Türk mafyalarınca bir süredir tehdit edildiği belirtildi, olayın faillerinin de bu mafyanın mensupları olabileceği dile getirildi.

İDMANLARA BİLE KORUMAYLA GİDİYOR

31 yaşındaki yıldız futbolcunun söz konusu mafya tehditleri yüzünden son yıllardaki saha içi performansında da büyük düşüş yaşadığı kaydedilirken, Mesut’un yaşadığı ölüm korkusu yüzünden antrenmanlara bile korumalarıyla beraber gittiği öğrenildi.

İşte o saldırının güvenlik kamerası görüntüleri:

EŞİ İNGİLTERE’DEN AYRILMAK İSTİYOR

8 Haziran’da Amine Gülşe ile evlenen Mesut Özil’in eşiyle birlikte sürekli Türkiye’de olması dikkatlerden kaçmazken, Gülşe’nin Özil’e sürekli olarak İngiltere’den ayrılmaları yönünde Mesut’a baskı yaptığı bildirildi.

FENERBAHÇE” İDDİALARI AKLA GELDİ

Arsenal’den yıllık 14 milyon euro kazanan tecrübeli oyuncunun yaşanan olayların ardından artık parayı ikinci plana ittiği konuşulurken, Mesut’un çok yakın bir zaman içinde Süper Lig’e veya İtalya’ya transferinin gerçekleşebileceği belirtildi. Mesut’un adı sık sık çocukluktan beri taraftarı olduğu Fenerbahçe ile de anılıyor.

Editör: TE Bilisim