Beşiktaş’ta formaya hasret kalan Adem Ljajic için eski hocası Abdullah Avcı devreye girdi. Siyah-Beyazlı takımın satış listesine konan Sırp yıldızın transferi konusunda Trabzon yönetimi ile mutabakata varan Abdullah Avcı, Ljajic’le menajeri aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdi. İlk etapta olumlu cevap aldığı iddia edilen 29 yaşındaki oyuncu Trabzonspor’a göz kırptığı iddia edildi.

BEŞİKTAŞ SEZON SONU SATIŞI KABUL ETMEDİ

Adem Ljajic’ten gelen yeşil ışığın ardından vakit kaybetmeden Beşiktaş’ın kapısını çalan Trabzonspor yönetimi, sezon sonu zorunlu satış opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Transfer için Adem Ljajic’in satışından gelir bekleyen siyah-beyazlı yönetim teklife olumsuz cevap vererek futbolcu için Almanya’dan bir kulüple temas halinde olduklarını bordo-mavililere iletti.

DEVRE ARASI 2 SEZON SONU 2,5 MİLYON EURO!

Beşiktaş’tan süre isteyen Trabzonspor yönetimi transfer için kaynak arayışlarına başladı. Bordo-Mavililerin devre arası 2 milyon Euro sezon sonu 2,5 milyon Euro şeklinde toplamda 4,5 milyon Euro’luk bir teklif yapacağı öğrenildi.

RAMİRES 3 YILLIK SÖZLEŞME İSTEDİ

Manajerler tarafından önerilen eski Chelsea’li Ramires ile de görüşen Trabzonspor yönetimi oyuncunun yıllık 3 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme istemesinden dolayı bu transferde ağır davranıyor. Abdullah Avcı önceliği Ljajic transferine vermiş durumda.

Miami’nin Radamel Falcao ısrarı devam ediyor! İşte teklifi

Spor

Habere Git

Editör: TE Bilisim