Kızıl Elmas filmi bu akşam televizyon ekranında izleyici ile buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Max Adams’ın yer aldığı Kızıl Elmas filmi Star TV’de izleyicisinin karşısına çıkıyor. Filmin konusu ve oyuncuları sinemasever tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Kızıl Elmas filminin konusu nedir? Kızıl Elmas filminin oyuncuları kimdir? gibi sorulara yanıt arıyor. Merak edilen detaylar haber metninde.

KIZIL ELMAS FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Dünyanın en bilinen hırsızı Jack (Mark-Paul Gosselaar) ve onun eğitimli ekibi büyük bir soyguna hazırlanırken, Jack’in eski sevgilisi hamile olarak ortaya çıkar. Bu gizemli kadın tüm ekibi tehlikeli ve büyük bir dolandırıcılığın içerisinde sokar. Jack, Eddie (Bruce Willis)’nin paralarını çaldığını farkındadır. Şimdi Jack eski sevgilisi uğruna bu tehlikenin içerisine girip girmeyeceğine karar vermelidir…

KIZIL ELMAS FİLMİNİN OYUNCULAR KİMLER?

Kızıl Elmas filminde Mark Paul Gosselar, Bruce Wills, Clarie Forlani, John Brotherton, Lydia Hull, Daniel Bernhardt, Ashley Kirk, Tlyler John Olson rol alıyor. Kızıl Elmas filminin konusu: Birinci sınıf soyguncu Jack (Mark Paul Gosselaar) ve onun iyi eğitimli ekibi büyük bir soyguna hazırlanırken, Jack’in eski sevgilisi Karen’ın hamile olarak ortaya çıkması işleri karıştırır.

Yönetmen: Max Adams

Editör: TE Bilisim