PTTCell çağrı merkezine ulaşmak için yapılması gereken 444 67 88 numaralı hattı aramak olmalıdır. PTTCell müşteri hizmetleri ile tarifelerle ilgili bilgi alınabilmektedir. Bu hat, kendi özel şubelerine sahip değildir. Bu nedenle PTTCell çağrı merkezi hizmetleri daha gelişmiş şekilde verilebilir. Aynı zamanda aranan PTTCell çağrı merkezi numarasının sesli yanıt ya da telesekreter hizmetleri bulunmamaktadır. Bu nedenle müşteri temsilcisi ile direk bağlanma sağlanabilir. İşlemlerinizi direkt olarak görevli ile yapabilirsiniz.

PTTCell Müşteri Hizmetlerinden Yapılabilecek İşlemler

PTTCell çağrı merkezinden yapılan işlemler şu şekilde sıralanabilir:

Telefon hattında meydana gelebilecek tarife değişikliği talepleri İnternet bulunmayan hatlarda internet tanımlama işlemleri Hat kapatma işlemi talepleri Tarife değişiklikleri Faturalı hatlarda fatura detaylarının sorgulanması

Fatura ödeme işlemleri yapılması Fatura durdurma talebi ile aşım engellenmesinin talep edilmesi

Bu işlemlerin yapılabilmesi için aranacak müşteri temsilcisine uygun bilgilerin verilmesi sağlanmalıdır. PTTCell ile bilgi paylaşımları tamamen gizlilik esası çerçevesinde yapıldığından herhangi bir üçüncü kişi ile bilgi paylaşımında bulunulmaz.

PTTCell Müşteri Hizmetlerinden Hat Tarifesi Talebi Nasıl Alınır?

PTTCell çağrı merkezinden hat tarife değişikliği yapılması için öncelikle müşteri hizmetleri aranmalıdır. Ardından tarifeler hakkında bilgi almak istendiği söylenmelidir. Bu işlemin yapılabilmesi için hattın gerçek sahibinin müşteri hizmetlerini araması gerekmektedir. hat kullanıcısı ile sahibinin farklı kişiler olması durumunda hattın gerçek sahibi dikkate alınmaktadır.

Arama işleminin gerçekleşmesinin ardından hat sahibi bilgilerinin teyit edilmesi sağlanır. Bunun için anne kızlık soyadı, doğum tarihi ve baba adı gibi isimler sorulur. Bunlara doğru yanıt verilmesi durumunda işlem yapılması için müşteri temsilcisi tarafından uygun tarifeler sunulur. Tarife seçenekleri arasından en uygun olan seçilir. Tarifelerin seçilmesinin ardından yeni fatura döneminde yeni tarife üzerinden ücretlendirme yapılır. Bunun yanında faturasız hat kullanılan durumlarda hatta bakiye varsa anında güncelleme yapılır. Ancak tarife değişikliği işlemlerinin yapılması için hiç borcun bulunmaması gerekmektedir.

PTTCell Müşteri Hizmetlerinden Hat İnterneti Değişimi Nasıl Yapılır?

PTTCell çağrı merkezinden internet tanımlama için yapılması gereken, müşteri temsilcisini aramak olmalıdır. Ardından hattın gerçek sahibi olduğunuza dair gerekli bilgileri müşteri temsilcisine vermelisiniz. Müşteri hizmetleri tarafından internet kullanımları hakkında bilgilendirme yapılmaktadır. internet içerikli tarifelerin biri seçilmelidir. Bunun yanında düşük internetli tarifelerde diğer hizmetler aynı kalırken sadece internetin arttırılması gibi bir durum da söz konusu olabilmektedir.

İstediğiniz internet tarifenizi seçmenizin ardından müşteri temsilcisi hattınıza interneti tanımlar. Eğer faturasızsanız, hattınızda internet kullanımı için yeterli bakiye olduğunda ya da yeni yükleme yaptığınızda hattınız internet kullanımına açılır. Eğer faturalıysanız, hattınız yeni fatura döneminde internet kullanımına açılır. Herhangi bir şubeye gitmenize gerek kalmadan PTTCell müşteri hizmetlerinden hat özellikleri değiştirme ve güncelleme işlemleri yapılabilmektedir.

PTTCell Müşteri Hizmetlerinden Şikayet ve Öneri Oluşturma

PTTCell çağrı merkezinden şikayet oluşturma için yapılması gereken, müşteri hizmetlerini aramak olmalıdır. Şikayet nedeninizi oluşturarak yetkili mercilerin bundan haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı şikayeti online danışmanlık servisine de bildirebilirsiniz. Bunun için firmanın web sitesinden PTTCell müşteri hizmetleri sayfasına giriş yapmalı, online danışma bölümüne tıklamalısınız. Sonrasında karşınıza gelecek formda sorulan sorulara yanıt vermelisiniz. Adınız, soy adınız, adresiniz, cep telefonu numaranız, ne zamandır PTTCell kullandığınız gibi sorulara yanıt vererek şikayetinizi oluşturabilirsiniz. Şikayet oluşturma nedeninize bağlı olarak yer ve zaman bildirmeniz de gerekebilir. Örneğin PTTCell hatlarına dakika yüklemesi yapan bazı marketlerle ilgili şikayette bulunmanız gerekiyorsa, marketin adresini ve adını vermeniz gerekir. Yetkililer tarafından en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Pttcell müşteri hizmetleri ile ilgili her türlü soru, öneri ve şikayetinizi Bize Ulaşın sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim