Konya Büyükşehir Belediyesi, koranavirüs salgınının Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günden itibaren vatandaşların sağlığı için dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MERKEZDE VE 28 İLÇEDE BÜYÜK TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Konya Büyükşehir Belediyesi, Dezenfeksiyon Eylem Planı kapsamında merkez ve 28 ilçede belediye hizmet binaları, kamu kurum ve kuruluşlara ait binalar, kültür merkezleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar, üniversiteler, havaalanı, otogarlar, askeri binalar, camiler, umuma açık tuvaletler, meydanlar, alt ve üstgeçitler, yatılı Kur’an Kursları, öğrenci yurtları, dernek binaları ve müzelerin dezenfeksiyonunu yaptı. Büyükşehir, 28 ilçe merkezindeki camiler, okullar ve resmi kurumların tamamı ile şehir merkezindeki tüm camilerin dezenfeksiyonunu tamamladı.

TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi, otobüs ve tramvaylardaki dezenfeksiyon çalışmalarını da düzenli olarak sürdürüyor. Toplu ulaşım araçlarını kullanmak zorunda olan insanların sağlığı için büyük titizlikle çalışan Büyükşehir, toplu ulaşım araçları ve şehir merkezinde bilgilendirme broşürleri de dağıtıyor.

DOLMUŞ, TAKSİ VE SERVİSLER DE ELDEN GEÇİRİLİYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi, Dezenfeksiyon Eylem Planı kapsamında belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının yanı sıra resmi kurumların hizmet araçları ile hatlı minibüsler, ticari taksiler ve personel servislerinin de ücretsiz dezenfeksiyonunu yapıyor.

Editör: TE Bilisim