Esra Erol 13 Ocak 2021 canlı izle ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik. ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşlağı programları arasında yer alan Esra Erol, savrulan hayatları ve akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Binlerce mağdur kişinin hikayesini anlattığı programda yaşananlar izleyenleri şaşkınlığa uğratıyor. Bugün ki canlı yayının başladığı Esra Erol’u izlemek isteyen vatandaşlar için haberimiz derledik. İşte 13 Ocak 2021 Çarşamba Esra Erol Canlı İzle ve ATV canlı yayın bilgileri…

Esra Erol birçok çarpıcı gündemi ekrana getirdiği 12 Ocak bölümünün ardından yeni bölümü ile bugün ekrana gelecek. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde Selçuk ve Damla yüzleşmesinde ikinci perde yaşanacak. Ayfer’in çocuğuna kavuşup kavuşamayacağının de merak edildiği Esra Erol, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

ESRA EROL CANLI İZLE ve 13 OCAK 2021 SALI ATV CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

Esra Erol canlı yayın için hemen yukarıda bırakılan bağlantıdan ATV canlı yayına ulaşabilirsiniz.

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programlarından Esra Erol akıl almaz olayları ekrana getirmeye devam ediyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine birçok çarpıcı konu ekrana taşındı. İnanılmaz olayların ekrana geldiği 12 Ocak bölümü ilgi ile izlendi.

Esra Erol 12 Ocak’ta neler olmuştu?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Ayfer’in 18 yıl önce doğurduğu bebeğinin satıldığı ortaya çıktı. Çocuğunu arayan Ayfer’in bebeğini bakıcı Sevcan’ın para karşılığı Ali-Fatma çiftine sattığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili para ile bebeği satın alan Ali ve Fatma çiftinin açıklamaları ise şaşkınlık yarattı. Programın ekrana gelen diğer gündemi ise 3 çocuğunu terk edip Bahattin’e kaçan Damla oldu. 27 yaşındaki Damla, internet oyununda tanıştığı Bahattin’e gitti. Damla’nın eşi Selçuk ile büyük yüzleşmesi dün ekrana gelen programda gerçekleşti.

Editör: TE Bilisim