Esra Erol 28 Aralık 2020 son bölüm izle! ATV ile Esra Erol’da son bölüm tek parça izle Her gün birbirinden farklı kişilerle ve Türkiye’den farklı olaylarla ülke gündemine oturan Esra Erol programında bugün kimlerin olacağı ve hangi konuların işleneceği merak konusu oldu. Vatandaşların büyük beğeni ve heyecanla beklediği programda geçen hafta hangi konuların izlenip detayların çıktığı ise sıkça araştırılıyor. İşte, Esra Erol 28 Aralık 2020 son bölüm izle! ATV ile Esra Erol’da son bölüm tek parça izle tüm detaylar haberimizde…

ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE!

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından Esra Erol bölümleri ile ekrana geliyor. Her bölümü ile akıl almaz olayları ekrana taşıyan programda ortaya çıkacak gerçekler ve hesaplaşmalar merakla bekleniyor. Uzun yıllardır yayın hayatına başarılı şekilde devam eden reality program çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Her bölümü merakla beklenen Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ATV ekranlarında yayınlanıyor.

ESRA EROL 25 ARALIK 2020 PROGRAMINDA NELER OLMUŞTU?

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol son bölümü ile 25 aralık cuma günü ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde yine birçok gündemi ekrana taşıyan programda başına gelmeyen kalmayan Yeşim gündeme bomba gibi düştü. Yüzleşmelerin yaşandığı 25 aralık programında Hasan Koyun’un gözaltına alınması ise gündem oldu.

Esra Erol’un 25 aralık günü ekrana gelen bölümünde Yeşim’in yaşadıkları izleyenleri şoka soktu. 15 yaşında kandırılan ve 18 yaşında 2 çocuğu ile sokağa atılan Yeşim’in hikayesi izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Bebeği Erdil Harmancı tarafından kaçırılan Yeşim, çocuğuna kavuşmak için çareyi Esra Erol’da arıyor. Yeşim ve Erdil Harmancı 25 aralık programında karşı karşıya geldi. Programın diğer gündemi ise 71 yaşındaki Hüseyin Bey oldu. 54 yıllık karısı tarafından evden kovulan ve 1.5 yıldır karavanda yaşayan Hüseyin Bey, canlı yayında eşine seslendi.

ESRA EROL 25 ARALIK 2020 PROGRAMI YOUTUBE İZLE

ESRA EROL 28 ARALIK 2020 BÖLÜMÜ İZLE

Esra Erol’da en son yaşananlardan sonra bugün ekrana gelecek olaylar ve gelişmeler merak konusu oldu. Programın bugün yayınlanacak bölümünde Esra Erol Yeşim’in kaçırılan bebeği ile ilgili yeni gelişmeleri açıklayacak.

ESRA EROL 28 ARALIK 2020 PROGRAMI FULL TEK PARÇA İZLE

Editör: TE Bilisim