Müge Anlı canlı izle 19 Ocak Salı! ATV ve Youtube ile Müge Anlı canlı yayını kesintisiz izle! Mersin’in Anamur ilçesinde muz serasın işlenen cinayet Türkiye’nin gündemine oturdu. Müge Anlı’nın sorularını yanıtlayan Alime Toprak, seraya gittiğini ses gelmeyince içeri girdiğini o sırada eşi Ali Toprak’ın yerde yattığını söyledi. Peki, Ali Toprak’ı kim, neden öldürdü? İşte Müge Anlı canlı izle 19 Ocak Salı! ATV ve Youtube ile Müge Anlı canlı yayını kesintisiz izle!

MÜGE ANLI CANLI İZLE 19 OCAK SALI! ATV VE YOUTUBE İLE MÜGE ANLI CANLI YAYINI KESİNTİSİZ İZLE!

MÜGE ANLI CANLI YAYINI! ATV

MÜGE ANLI 18 OCAK PAZARTESİ YAYINI! YOUTUBE

Eşiyle birlikte çalışmak için gittiği muz serasında öldürülen Ali Toprak cinayeti Müge Anlı programına konu oldu. Müge Anlı’nın sorularını yanıtlayan Alime Toprak, seraya gittiğini ses gelmeyince içeri girdiğini o sırada eşi Ali Toprak’ın yerde yattığını söyledi. Ses vermediğini, kafasının kanadığını gördüğünü anlattı. Kendisinin o sırada bayıldığını söyledi.

KOMŞULAR KAN GÖRDÜ 

Cinayetin ardından olay yerine gelen komşu konuştu. Ahmet Bey Âlime Hanım’ı temizlerken gördüğünü, Ali nerede diye sorduğunu içeride düşmüş yatıyor dediğini içeriye girdiğini etrafın kan olduğunu Âlime Hanım’ın telaşlı olduğunu etrafa bağırmaya başladığını söyledi. Ali Toprak’ın çocukluk arkadaşı, Alime Toprak’ın hiç eşi öldürülmüş bir kadın gibi davranmadığını söyledi.

MÜGE ANLI ALİ TOPRAK CİNAYETİ ALİME TOPRAK ŞÜPHELİ 

Müge Anlı’da olay hakkında bildiklerini dile getiren Hasan Bey ve Alime Hanım’ın söylediklerinin çelişmesi tüm dikkatleri üzerine çekti. Ali Toprak’ın öldüğü gün Ali Bey ve Alime Hanım’ın Hasan Bey’e balık yemeye gideceğini öğrenen Müge Anlı olayda farklı bir durumun olabileceğini iddia etti. Alime Hanım, eşi Ali’nin Hasan Bey’i 3-4 senedir tanıdığını ve kendisinin de yeni samimi olduğunu getirdi.

Editör: TE Bilisim