Levent Gültekin-İstanbul/ÖZEL HABER

6-0’lık Gençlerbirliği galibiyetinden sonra devre arasında istediği oyuncuları tek tek açıklayan ve topu yönetime atan Fatih Terim beklemeye geçerken, Abdurrahim Albayrak’ın Visca ve İrfan Can için Başakşehir ile temaslarını sürdürdüğü ifade edildi.

12 MİLYON EURO BONSERVİS

Yeniden yapılanmaya gitmek isteyen ve kadroda büyük bir revizyon yapacağını belirten Fatih Terim’in özellikle İrfan Can Kahveci’yi talep ettiği kaydedilirken, yıldız futbolcunun da Galatasaray’ı istemesi iki kulüp arasındaki görüşmelerin ciddiyetini bir kat daha artırıyor. Yaz ayı transfer döneminde bazı Avrupa devlerinin listesinde olmasına karşın bonservisine 12 milyon Euro istenen İrfan Can için Başakşehir’in en az 10 milyon Euro fiyat çektiği bilgisi gelirken, sarı kırmızılıların takas + para formülünü gündeme getirdiği bildirildi.

3 DEV TAKIM HARİCİNE GİTMEMELİ

İrfan Can Kahveci transferinde bir hayli zorlanacak olan Galatasaray’a bazı menajerlerden kötü haber geldi. Başakşehir’e yakın olan bazı temsilcilerin yetenekli orta saha oyuncusunun İtalyan devleriyle dirsek teması halinde olduğunu aktarırken, bu kulüpler arasında Milan’ın birinci sırada geldiği açıklandı. İrfan’ın Süper Lig’den herhangi bir takıma gitmeyeceğini tahmin eden menajerler milli futbolcunun maliyetine dikkat çekerken, 25 yaşındaki İrfan hakkında ‘O kadar iyi bir futbolcu ki Juventus, İnter, Milan dışında hiçbir takımla anlaşmamalı. Roma istese bile oyuncunun kesinlikle bu teklifi reddetmesi lazım” yorumlarının yapıldığı belirtildi.

Editör: TE Bilisim