Bedelli Askerlik başvuru sonuçları sorgulama! 2021 E Devlet ile bedelli askerlik başvuru sınıflandırma ve kura sonuçları açıklandı mı? sorularını sıkça araştırıyor. 2020 yılında son bedelli askerlik başvurusunda bulunan vatandaşlar sınıflandırma ve kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırırken Milli Savunma Bakanlığından son dakika açıklama geldi. Peki 2021 E Devlet ile bedelli askerlik başvuru sınıflandırma ve kura sonuçları açıklandı mı? işte, Bedelli Askerlik başvuru sonuçları sorgulama! Detaylar haberimizde…

Bedelli askerlik sonuçları, günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü (MSB ASAL) tarafından gerçekleştirilen 2020 yılı bedelli askerlik başvuruları 31 Aralık 2020 tarihinde sona erdi. Askerlik vazifesini tamamlamak üzere bedelli askerlik başvurusunda bulunan vatandaşlar, sonuçların hangi tarihte açıklanacağını araştırıyor.

2021 E DEVLET İLE BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURU SINIFLANDIRMA VE KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

2020 yılı bedelli askerlik başvuruları 31 Aralık 2020 tarihinde tamamlandı. Bedelli askerlikten yararlanacak yükümlülerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri ile temel eğitimi yapacakları birlikleri 2021 yılı Ocak ayında e-Devlet ve askerlik şubelerinden duyurulacak.

Bedelli askerlik başvuru sınıflandırma ve kura sonuçları henüz açıklanmadı. Resmi kurumun açıklaması ardından sonuçlara haberimizden ulaşabilirsiniz. Resmi açıklama gelmesiyle birlikte sınıflandırma ve kura sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Editör: TE Bilisim