Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’den Fenerbahçeli futbolcular Adil Rami’nin takımdan ayrılacağı iddiaları ve Vedat Muriç ile Max Kruse’nin sakatlık durumlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“TAMAMEN DEDİKODU”

Son dönemde Adil Rami ile ilgili çıkan haberleri okuduğunu belirten Fransız futbol adamı , “Kontratında bir madde olduğunu ve bu maddeye göre biz ocak ayında kendisinin kontratını feshedip yollarımızı ayıracağımıza dair şeyler okudum. Bu haberlere dair çok fazla detay almadık. Tek duyduğum kısmı buydu ama tamamen dedikodu ve tamamen yanlış bilgi. Herhangi bir gerçeklik payı yok” dedi.

Rami’nin takımdaki bir diğer stoper Sadık Çiftpınar gibi çok çalıştığını dile getiren Comolli, “İkisi de Zanka ve Serdar’dan daha az süre alsalar da her zaman çalışmalarını en iyi şekilde yürütüyorlar. İkisi de çok pozitif ve örnek davranışlar sergileyen sporcular. Her ikisi de çalışmalarını en iyi şekilde sürdürüyor, bu da onları tebrik etmemiz gereken bir durum.” ifadelerini kullandı.

“KRUSE’NİN SAKATLIĞI ZORLAYICIYDI”

Comolli, Max Kruse’nin durumuyla ilgili, “Aslında iyi haberlerimiz var. Öncelikle Max Kruse takımla idmanlara geri döndü. Onun için zor oldu bu süreç çünkü kendisi çok fazla sakatlanan bir oyuncu değil. Sakatlığı biraz zorlayıcıydı. Kasık bölgesinde gerçekleşen bir sakatlıktı. Dolayısıyla onun idmanlara dönmesi biraz zaman aldı ama şu anda döndü. Durum pozitif.” dedi. Comolli, Vedat Muriç için de, “Vedat’ın sakatlığını milli arada çok yakından takip ettik. 2 gündür takımla birlikte çalışmalara katılıyor. Umarım cumartesi günü takımla birlikte olur” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim