Ankara’da bir otelin camından etrafa silahla rastgele ateş açan kişi, polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

ARAÇ KİRALAMA ŞİRKETİNE KIZMIŞ

Olay, saat 15.30 sıralarında Ulus’ta meydana geldi. İstanbul’dan Ankara’ya iş görüşmesi için gelen Yasin B. isimli şahıs, iddiaya göre araç kiraladığı şirketle yaşadığı anlaşmazlık sonucu öfkelenerek kaldığı  otel odasının penceresine çıkıp, bulundurma ruhsatı olduğu öğrenilen tabancasıyla çevreye rastgele ateş açmaya başladı. Bu sırada çevrede büyük panik yaşanırken otelin çevresinde bulunan vatandaşlar hemen polise haber verdi

BİR ARACA KURŞUN İSABET ETTİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler otelin önünde geniş güvenlik önlemi alırken çevredeki cadde ve sokaklar da kapatıldı. Polisler, ateş etmeye devam eden Yasin B.’ye telefonla ulaşarak, ikna etmeye çalışırken, özel harekât polisi de bu sırada otele girdi. Kısa bir süre içinde ikna edilen Yasin B., özel harekat polislerince gözaltına alındı. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, sokakta park halindeki bir otomobile kurşun isabet ettiği görüldü. Yasin B., zırhlı araca bindirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

VALİDEN AÇIKLAMA

Öte yandan Ankara Valisi Vasip Şahin, Twitter hesabından olayla ilgili bir açıklamada bulundu. Vali Şahin, “Altındağ ilçemiz Ulus- Anafartalar bölgesinde etrafa rastgele ateş açan kişi, güvenlik kuvvetlerimizce yasal işlem yapılmak üzere gözaltına alınmış olup, herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemiştir” dedi.

Editör: TE Bilisim