Telegram bilgisayar üzerinden kullanılıyor mu? Milyonlarca kullanıcısıyla hizmet veren mesajlaşma uygulaması Telegram mobilden alternatif iletişim olanakları sunarken, web üzerinden de kullanıma olanak sağlayıp sağlamadığı merak ediliyor. Mobil mesajlarşam uygulamaları büyük kolaylık olmakla birlikte, zamanının çoğunu bilgisayar başında geçirmek zorunda olanlar web üzerinden iletişim kurmayı tercih ediyor. WhatsApp’ın getirdiği son gizlilik güncellemesiyle birlikte uygulamayı terk eden milyonalrca kişi Telegrama yönelirken, bu Telegram web kullanımı mevcut mu, Telegrama bilgisayardan giriş yapılıyor mu, web’den kullanılıyor mu sorularına da yanıt aranıyor. Peki, Telegram Web var mı? Telegram’a Bilgisayardan giriliyor mu? Bilgiler yazımızın devamında.

Telegram Web var mı? Telegram’a Bilgisayardan giriliyor mu?

Herkesin merak ettiği Telegram’ın PC‘ye çıkışı, Windows Phone‘daki güncellemesinin ardından geldi. Mobilde de tasarım yeniliğine giden Telegram, web’de de Microsoft’un tasarımına uygun hale gelmişti.

PC için Telegram, Windows Store‘dan diğer platformlarda olduğu gibi ücretsiz olarak indirilebilmektedir. Telegram, Windows’ta grup sohbetleri ve paylaşım gibi özelliklere sahip bir uygulamadır.

Telegram uygulaması, rehberinizde yer alan 100 kişiye kadar yayın gönderme olanağı sağlamaktadır.

Telegram ayrıca, Windows 10’nun Cortana ve canlı kutucuk entegrasyonu avantajlarını da kullanmaktadır.

Konuşma geçmişiniz kaybolmasın!

Telegram uygulaması, hesabın bağlı olduğu cihazları senkronize ederek, cihaz değişimlerinde konuşmaların kaybolmamasını sağlıyor.

Telegram üzerinden gönderilen mesajlar uçtan uca şifreleniyor ve kullanıcılara maksimum güvenlik sunuluyor.

Siz de eğer alternatif bir mesajlaşma uygulaması arıyorsanız, Telegram’a göz atabilirsiniz.

Uygulama artık masaüstünde de yer aldığından, evinde ve işyerinde zamanının çoğunu bilgisayar başında geçirmek zorunda olanlar bilgisayar üzerinden Telegram uygulamasını kullanabilir, böylece daha rahat mesajlaşabilirler.

Türkiye’de WhatsApp kullanımdan kalkacak mı?

Editör: TE Bilisim