Onur Büyüktopçu’nun eğlenceli sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bir haftaya heyecan dolu başlıyor. Geçtiğimiz hafta yarışmayı toplam 83 puan ile 5 bileziği Zeynep kazanırken Gelinim Mutfakta programına veda eden isim Nurcan oldu. Peki, Gelinim Mutfak’ta 19 Ekim birincisi kim oldu? Gelinim mutfak çeyrek altın kim kazandı? İşte Gelinim Mutfakta 19 Ekim puan durumu ve detaylar haberimizde…

GELİNİM MUTFAK’TA 19 EKİM BİRİNCİSİ KİM OLDU? GELİNİM MUTFAK ÇEYREK ALTIN KİM KAZANDI?

Haftanın ilk gününde kıyasıya mücadele eden yarışmacılar yine kendilerine verilen süre içerisinde günün en güzel yemeğini hazırlmaya çalışacak. Gelinim Mutfakta 19 Ekim Pazartesi puan durumu belli oldu. Heyecan dolu yarışmının ardından 17 puan toplayan Zeynep Gökçe bugünün birincisi oldu.

İşte Puan Durumu:

İlayda : 10

Zeynep : 17

Aysun : 7

Didem : 14

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASI 16 EKİM HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinin Mutfakta yarışması 16 Ekim günü geçen haftanın finalini yaptı. Heyecan dolu haftadan sonra Zeynep Gökçe bu haftanın birincisi olurken , yeni yarışmacı Nurcan ise programa veda etti.

16 ekim programında günün yemeğini en iyi yapan yarışmacı Zeynep oldu. Cuma günü 23 puan alan Zeynep günün birincisi olarak çeyrek altın kazandı. Nurcan ise 16 Ekimde 14 puan ile günü son  sırada tamamladı. Cuma günü haftanın finali olduğu için yarışmacıların hafta boyu aldığı puanlar toplandı ve haftanın kazananı açıklandı. Hafta boyunca toplam 83 puan toplayan Zeynep 5 altın bileziğin sahibi oldu. Bununla beraber 72 puan toplayan Nurcan ise elendi.

Editör: TE Bilisim