Sivasspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta? 18 hafta maç programı nasıl? Süper Lig’in 18. haftasında Sivasspor sahasında Gaziantep FK’yi konuk ediyor. İki takımda da sakat oyuncuların yoğun olması dikkat çekiyor. Ligin 18 haftası oynanacak maçın Sivasspor Gaziantep FK maçı ne zaman oynanacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Sivasspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta? 18 hafta maç programı nasıl? İşte detaylar…

Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen Gaziantep FK, ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda. Sahasında oynadığı son iki Süper Lig maçında toplam beş gol atan Sivasspor, daha önceki 10 karşılaşmada ulaştığı sayıyı geride bıraktı.

Geçen sezon Sivasspor ile oynadığı iki Süper Lig maçını da kaybetmeyen Gaziantep FK, galip geldiği karşılaşmada lig tarihinde beş gol attığı tek maçı oynamıştı.

Sivasspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig’de çıktığı son dört maçta dört gole doğrudan katkı sağlayan Max Gradel, bu sezon daha önceki 12 karşılaşmada ulaştığı sayıyı ikiye katladı. Görev aldığı son maçta Süper Lig kariyerinde ilk kez hem gol atan hem de asist yapan Erdoğan Yeşilyurt, ligdeki ilk asistini geçen sezon bu stattaki Gaziantep FK karşılaşmasında kaydetmişti. Süper Lig’de oynadığı son dört maçta da gol atan Alexandru Maxim, Bundesliga’ya transfer olduğu 2013’ten bu yana üst üste beş maç gol katkısı sağladığı bir seri yakalayamadı.

Bu sezon Süper Lig’de sekiz gol atan Gaziantep FK orta sahası Alexandru Maxim, kariyerinin en yüksek sayısına ulaştı. Rumen oyuncu, ligdeki ilk maçına Sivasspor karşısında çıkmış ve iki gol atmıştı. Süper Lig’de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son beş maçın dördünü kaybeden Rıza Çalımbay, daha önceki beş karşılaşmada mağlup olmamıştı.

SİVASSPOR GAZİANTEP FK MAÇI SAAT KAÇTA?

Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 13.30’da başlayacak. Müsabakayı, hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Ligde çıktığı son 3 maçta 2 beraberlik ve bir yenilgi yaşayan Sivasspor, Gaziantep FK karşısında iyi bir sonuç alarak moral bulmak istiyor. Geride kalan süreçte 4. haftayı bay geçen Sivasspor, yaptığı 16 maçın 4’ünü kazandı, 7’sinde berabere kaldı ve 5’ini kaybetti. Kırmızı-beyazlılar, 19 puan topladı. Puan cetvelinde 14. sırada bulunan Sivasspor’un rakibi Gaziantep FK ise 15 maçlık yenilmezlik serisiyle birlikte 31 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.

18. HAFTA MAÇ PROGRAMI NASIL?

Süper Lig’de 18. hafta heyecanı başlıyor. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ligde 18. hafta maçlarının programı şöyle:

9 Ocak Cumartesi:

13.30 Demir Grup Sivasspor-Gaziantep FK: Mustafa Öğretmenoğlu 16.00 Hes Kablo Kayserispor-Yeni Malatyaspor: Erkan Özdamar 16.00 Göztepe-Fraport TAV Antalyaspor: Mert Güzenge 19.00 Galatasaray-Gençlerbirliği: Halis Özkahya

10 Ocak Pazar:

13.30 Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor: Serkan Tokat 16.00 MKE Ankaragücü-Medipol Başakşehir: Tugay Kaan Numanoğlu 16.00 Çaykur Rizespor-Yukatel Denizlispor: Volkan Bayarslan 19.00 Atakaş Hatayspor-Beşiktaş: Ali Palabıyık

11 Ocak Pazartesi:

16.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Fenerbahçe: Mete Kalkavan 19.00 Aytemiz Alanyaspor-Kasımpaşa: Abdulkadir Bitigen​​​​​​​

Editör: TE Bilisim