Fibabanka müşteri temsilcisi ile iletişim kurmak için yapmanız gereken, 444 88 88 ya da 0850 222 77 77 numaralı hatlardan birini aramak olmalıdır. Bu aramayı gerçekleştirdiğinizde sesli yanıt sistemi devreye girer. Sesli bir şekilde yapmak istediğiniz işlemi söyleyerek ilgili menüye aktarılırsınız. Uygun menü bulunmaması ve müşteri temsilcisine bağlanmak istenmeniz durumunda yapmanız gereken, önce kart işlemleri, sonra diğer işlemler menüsüne girmek olmalıdır. Fibabanka müşteri hizmetleri sesli yanıt sistemine bağlandığınızda, müşteri temsilcisine bağlanmak istediğinizi söylemeniz durumunda sistem önce hangi konu için aradığınızı öğrenmek ister. Bu nedenle sesli yanıt sisteminden müşteri temsilcisine bağlanmak mümkün değildir. Önce kart işlemleri menüsüne girmeniz gerekir. İşte, Fibabanka iletişim hakkında bilinmesi gerekenler…

Fibabanka Müşteri Hizmetlerinden Yapabileceğiniz İşlemler Nelerdir?

Fibabanka iletişim sonrası çağrı merkezinden yapılabilecek işlemler şu şekilde sıralanabilir:

Yeni kredi talebi oluşturma Kredi çekme işleminde ödeme durumunu öğrenme Kredi ödeme tarihlerini değiştirme Kredi kartı talepleri oluşturma Ek kart talebi oluşturma Oluşturulmuş kart talebini iptal etme Kredi kartı taleplerinde adrese gönderilecek kredi kartının adresini değiştirme Yatırım araçları hakkında bilgi edinme Ödeme işlemleri hakkında bilgi edinme Banka kartı alma Banka kartının eksi bakiyesini güncelleme

Bu işlemlerin yapılması için Fibabanka müşteri hizmetleri kullanılmalıdır. Fibabanka, şubelerini ağırlıklı olarak kullanmayan bir bankadır. Bu nedenle kullanıcılarına online destekler ve müşteri hizmetleri destekleri olmak üzere farklı iletişim desteği vermektedir.

Fibabanka iletişim açısından şube kullanımını düşürmeyi hedefleyen bir kurum olması nedeniyle müşteri hizmetleri ağı gelişmiştir. Kart işlemlerinde herhangi bir sorun yaşamıyorsanız, telesekreter ve sesli yanıt sistemi ile sorunlarınızı hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.

Fibabanka Logo / @fibabanka

Fibabanka Müşteri Hizmetlerinden Yapılabilecek Kart İşlemleri

Fibababanka müşteri temsilcisinden kart işlemi yapmak için müşteri temsilcisine bağlanmanız ya da sesli yanıt sistemini kullanmanız gerekir. Yapabileceğiniz kart işlemleri şu şekilde sıralanabilir:

Kredi kartı borç bilgisi öğrenme 24 saat kredi kartı ödemesi Kredi kartından otomatik ödeme talimatı verme Kredi kartı hesap kesim tarihi değiştirme Kredi veya banka kartlarına ilişkin kayıp ya da çalıntı bilgisi verilmesi ve kart iptali

Kart yenileme ve bununla bağlantılı adres bildirimi Kredi kartı müşteri bilgisi güncelleme

Bu işlemlerin yapılması sırasında müşteri temsilcisine bağlanılmasına gerek bulunmamaktadır. İşlemler, sesli yanıt sistemi dahilinde yapılabilmektedir. Ancak sesli yanıt sisteminin devre dışı kalması ya da yetersiz olması durumunda Fibabanka iletişim, çağrı merkezi yetkilisi ile  kurulabilmektedir.

Fibabanka Müşteri Hizmetlerinden Yapılabilecek Bankacılık İşlemleri

Fibabanka çağrı merkezinden bankacılık işlemleri yapmak için sesli yanıt sisteminin yeterli seçeneği bulunmaktadır. Bu bankacılık işlemleri şu şekilde sıralanabilir:

24 saat EFT talimatı 24 saat havale ya da virman Tahvil, bono alım satımı Arbitraj işlemleri Vadeli mevduat işlemleri Hesap açma işlemleri Kredi kullandırma işlemleri Sigorta ve kredi kapsamında sigorta Halka arz Yerli ve uluslar arası fon bilgileri Banka müşteri adres bilgi güncelleme İnternet bankacılığı işlemlerinde yaşanan sorunlar

Bu bilgilerin verilmek istenmesi durumunda çağrı merkezi kullanılabilmektedir.

Fibabanka Müşteri Hizmetlerinden Şikayet Oluşturma

Fibabanka çağrı merkezinden şikayette bulunmak için yapılması gereken, müşteri temsilcisine bağlanmak olmalıdır. Yapılacak işlemlerde, müşteriye ait tüm bilgiler alınır. Kart aidatı gibi bilgilerde yapılan yanlışlar nedeniyle ücret iadesinin söz konusu olması durumunda, Fibabanka müşteri hizmetleri kredi kartı bilgilerini alma yetkisine sahiptir.

Editör: TE Bilisim