AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, beraberinde parti yöneticileri ve teşkilat üyeleriyle birlikte kontrol noktalarında görev yapan emniyet güçlerini ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti onlarla sohbet etti.

Gürgöze, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, terörün İstanbul’daki saldırılarıyla tüm Türkiye’yi derin bir yasa boğduğunu belirtti.

Bu hain saldırıyı düzenleyenleri ve bunun arkasında yer alan tüm haysiyetsiz güçleri lanetlediklerini ve kınadıklarını ifade eden Gürgöze, meslektaşlarını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan emniyet güçlerine hem başsağlığı dileklerini iletmek hem de moral vermek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ülkede huzurun ve güvenliğin sağlanması için gece gündüz, kar kış demeden görevini yapan tüm güvenlik güçlerine minnet borçlu olduklarını dile getiren Gürgöze, şöyle konuştu:

“ÜLKEMİZİN GELİŞMESİNİ İSTEMİYORLAR”

”Ülkemiz ne zaman bir atılım gerçekleştirse ya bir terör saldırısı, ya bir darbe girişimi ya da başka bir şekilde birileri karşısına çıkmakta ve ülkemizin gelişmesini engellemeye yönelik bir çaba içinde olmakta. Gerek dünkü hain saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü mensupları, gerek onları destekleyenler, gerekse onları bu ülkenin insanlarının arasına kargaşa çıkarmaya yönelten dış güçler şunu bilsinler ki ne yaparlarsa yapsınlar bizleri terörle mücadeleden asla bir adım geri döndüremeyecekler. Onların bu ihaneti, vahşice ve canice katliamları bizi daha çok kenetlemekte ve birbirimize bağlamaktadır. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, bu ülkede oluşan birlik ve beraberlik ruhuyla bizler bu ülkenin toprağına, birliğine, bağımsızlığına ve bayrağına göz dikenlerin gözlerini çıkaracağız ve bize zarar veremeyecekler.”

Gürgöze, saldırıda şehit düşen emniyet mensuplarına ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Editör: TE Bilisim