Ünlü şeflerin jüriliğinde MasterChef final heyecanı yaklaşırken iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Özgül Coşar Masterchef’te yeteneğine en çok gvenen yarışmacılardan biri. pastacılık ve ekmekçilik bölümünde özel eğitim almış. Bu nedenle özellikle de pasta ve ekmek yapımında becerisine elinin lezzetine oldukça güveniyor. İzleiyciler, MasterChef Özgül Coşar’ın eşi Emrullah Coşar’ın da hayat hikayesini merak ediyor. Peki, MasterChef Özgül Coşar kaç yaşında, eşi kim, ne iş yapıyor? Özgül Coşar kimdir, nereli, boyu kaç? Yarışmacı hakkıında merak edilenler haberde…

MasterChef Özgül Coşar kaç yaşında, eşi kim, ne iş yapıyor? Özgül Coşar kimdir, nereli, boyu kaç?

MasterChef’te 16 kişilik ana kadroya kalmaya hak kazanan ve bugüne dek başarılı bir yarışma çıkartan MasterChef Özgül Coşar kaç yaşında, eşi kim, ne iş yapıyor? Özgül Coşar kimdir, nereli, boyu kaç? soruları merak edildi.

Aslen Sivaslı olan MasterChef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar, 36 yaşında. Bir dönem butik pastane işletmeciliği yapan Özgül Coşar, Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun.

Özgül Coşar 1,70 boyunda ve 60 kilo. Emrullah Coşar ile evli olan Özgül Coşar’ın 2 çocuğu var.

MasterChef Özgül, pastacılık ve ekmekçilik eğitimi de almış. MasterChef 2020’ye İstanbul’dan katılıyor.

Çocuklarının doğum gününü yaparken kendisinin organize ettiğini ve o zamanlarda içindeki yemek aşkını keşfettiğini söyledi.

Kendini bildi bileli mutfakta olduğunu söyleyen Özgül Coşar, hızlı olması ve mutfakta koordine olması nedeniyle avantajlı olduğunu iddia etti. MasterChef’e katılmasını kızı teşvik etmiş.

MasterChef’te, humus ile birlikte yaprak pirzola servis ettiği ilk turda Mehmet şef ile Somer şefin evet oyları ile sonraki tura geçmişti. Başarılı bir yarışma sergileyen Özgül Coşar, pasta ve hamur işlerinde de kendisine oldukça güveniyor.

Özgül Coşar’ın Instagram hesabı; @ozgulcosar

SAKM tiyatro bölümünde de eğitim alan ve Haliç Üniversitesi Konservatuarı’nda tiyatro eğitimini ikinci sınıfta bırakan Özgül Coşar, düğün davet organizasyonu koordinatörlüğüne başlayarak iş hayatına atılmış;  2009 yılında TÜYAP Kitap Fuarı’nda karşılaştığı ‘Butik Pastacılık’ kitabının hayatına yön verdiğini ifade etmiştir.

Kitaptan öğrendiklerini, gıda mühendisi kimliği ve mutfağa olan ilgisi ile sevdiği işi yapmaya başlayarak, yakınlarından aldığı destek ile mutfağın bir parçası olmaya karar veren Özgül Coşar, önce bazı workshoplara katılmış; ardından da MSA’da Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimi almıştır.

Bir dönem butik pastane işleten Özgül Coşar, şu anda çalışmadığının fakat mutfağın onun için bir tutku olduğunu ifade ediyor.

Mehmet Şef’in sol elinin parmakları yok mu, ne oldu? MasterChef Mehmet Yalçınkaya’nın sol eli neden cebinde?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim