Arka Sıradakiler, Çukur ve Şahin Tepesi dizilerinden tanıdığımız Çağrı Atakan, Survivor 2021’de adaya giden isimler arasında yerini aldı. Oyuncunun hayranları Çağrı Atakan’ın oynadığı diziler, yaşam öyküsü bilgilerini araştırarak kendisini daha yakından tanıma istiyor. Çağrı Atakan’ın boy, yaş, mesleki kariyer ve memleket bilgileri sıkça sorgulanıyor. Peki, Survivor Çağrı nereli, boyu kaç? Survivor Çağrı Atakan kimdir, kaç yaşında, hangi dizide oynadı?

Survivor Çağrı nereli, boyu kaç? Survivor Çağrı Atakan kimdir, kaç yaşında, hangi dizide oynadı?

Survivor 2021 Ünlüler takımında boy gösteren Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamlayan Çağrı Atakan, Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Atakan, 2007 yılında ilk kez ‘Arka Sıradakiler’ dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola veren Atakan, Tiyatro ile de ilgilendi.

Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışını yaptı.  2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterinde rol aldı.

Çağrı Atakan şu sıralar yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarına ise devam etmektedir.

185 cm boyundaki Çağrı Atakan, 79 kilodadır.

Çağrı Atakan’ın oynadığı dizilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler

Editör: Emre Şentürk

e-mail: [email protected]

Editör: TE Bilisim