Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş, Hes Kablo Kayserispor’a konuk olacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Kayserspor – Beşiktaş karşılaşmasını beIN Sports canlı yayınlıyor. İşte Kayserispor – Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri…

Süper Lig’de oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alan siyah-beyazlı takım, 28 puan topladı. Beşiktaş bu maçı kazandığı takdirde haftayı lider kapatacak. Süper Lig’de 2 galibiyeti bulunan Hes Kablo Kayserispor ise 10 maçtır kazanamıyor. Ligdeki son galibiyetini 4. haftada MKE Ankaragücü’nü deplasmanda 1-0 yenerek alan sarı-kırmızılı ekip, ardından oynadığı 10 karşılaşmada 3 beraberlik ve 7 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Kayserispor’da Ömer Uzun, Silviu Lung, Yasir Subaşı, ve Denis Alibec’in bu maçta oynaması beklenmiyor. Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal, Gökhan Töre ve Adem Ljajic ile annesinin cenazesine katılmak için ülkesinde bulunan Vincent Aboubakar kamp kadrosunda yer almadı.

MUHTEMEL 11’LER

KAYSERİSPOR

İsmail Kvrzic Kolovetsios Sapunaru Aziz Behich Ackah Campanharo Lennon Emre Demir Henrique Kanga

BEŞİKTAŞ

Ersin Rosier Welinton Vida Rıdvan Josef Atiba Mensah N’Koudou Larin Güven

Editör: TE Bilisim