Bedelli Askerlik başvuru sınıflandırma sonuçları açıklandı mı? 2021 Bedelli Askerlik kura çekilişi sonuçları E Devlet ile öğrenme ile ilgili detayları haberimizde derledik. Bedelli askerlik sonuçları, günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. Başvuru yapan vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. Peki, Bedelli Askerlik başvuru sınıflandırma sonuçları açıklandı mı? 2021 Bedelli Askerlik kura çekilişi sonuçları E Devlet ile öğrenme… İşte tüm detaylar…

Bedelli askerlik sonuçları, günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü (MSB ASAL) tarafından gerçekleştirilen 2020 yılı bedelli askerlik başvuruları 31 Aralık 2020 tarihinde sona erdi. Askerlik vazifesini tamamlamak üzere bedelli askerlik başvurusunda bulunan vatandaşlar, sonuçların hangi tarihte açıklanacağını araştırıyor.

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURU SINIFLANDIRMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

e-Devlet aracılığıyla bedelli askerlik başvuruları alınıyor. E-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra şu adımları takip etmeniz gerekiyor:

Karşınıza çıkacak olan ilk ekranda askerlik başvurusu yapacağınızı onaylamalısınız. Tüm askerlik başvuruları bu ekran üzerinden yapılmaktadır.

Sonraki aşamada askerlik erteleme yani tecil işleminizi bedelli başvurusu yapabilmek için iptal etmelisiniz. Bu ekran üzerinden iptal sebebini seçip, bedelli askerlik yapma isteği olarak işaretlenmelidir. Ardından eğer bedelli çıkmazsa yatırdığınız parayı geri alacağınız askerlik şubesini seçin ve kaydedin

Kaydete tıkladıktan sonra ödeme detayları karşınıza çıkacaktır. Bu ödemeyi gerçekleştirdikten sonra bu ekrana dönerek geriye kalan maddeleri doldurmanız gerekmektedir.

2021 BEDELLİ ASKERLİK KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI E DEVLET İLE ÖĞRENME

2020 yılı bedelli askerlik başvuruları 31 Aralık 2020 tarihinde tamamlandı. Bedelli askerlikten yararlanacak yükümlülerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri ile temel eğitimi yapacakları birlikleri 2021 yılı Ocak ayında e-Devlet ve askerlik şubelerinden duyurulacak.

Sonuçların hangi gün açıklanacağı henüz duyurulmadı. Sonuçların açıklanması halinde aşağıdaki linkten sonuçlara ulaşabilirsiniz.

BEDELLİ ASKERLİK SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ.

2020 BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR?

31 Aralık 2020 tarihine kadar olan bedelli askerlik ücreti 37.070 TL olarak belirlendi. Bedel ödemeleri; Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası ile Defterdarlık ve Defterdarlıklara bağlı mal müdürlüklerine yapılabilecek.

Editör: TE Bilisim