Levent Gültekin-İstanbul

2018 yılında Alanyaspor’dan 4,5 milyon euroya transfer edilmesine karşın Galatasaray’da sık sık sakatlık problemleriyle uğraşan Emre Akbaba’nın yeni sözleşmeye imza atıp atmama konusu taraftarlarda merak uyandırıyor.

CAHLİARİ HAREKETE GEÇTİ

Sezon sonunda sarı kırmızılı kulüple olan kontratı sona erecek olan Emre Akbaba’nın takımda kalmak istediği belirtilirken, tecrübeli orta sahaya bazı tekliflerin de geldiği öğrenildi. Alanyaspor’da oynarken transferi için girişimlere bulunmasına rağmen milli futbolcuyu renklerine bağlayamayan Cagliari’nin yeniden atağa geçtiği kaydedilirken, Udinese’nin de alttan alta nabız yokladığı bildirildi.

Bu sezon 7 maçta sadece 1 asist yapan Emre’nin henüz Galatasaray’da beklenen patlamayı yapamadığı görülürken, 28 yaşındaki yetenekli ismin de aynı kanıda olduğu belirtildi.

BONSERVİS MÜJDESİ

Emre Akbaba ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray’a Leipzig’den müjdeli haber geldi. Nagelssman’ın kadrosunda oynadığı futbolla parmak ısırtan ve Almanlar kendisine hayran bırakan Angelino’nun bonservisinin alınacağı ifade edilirken, Bundes Liga ekibinin sezon sonunda M.City ile masaya oturacağı vurgulandı. İngilizlere 18 milyon euro ödemeyi kabul eden Leipzig’in Saracchi’yi Galatasaray’a vereceği anlaşılırken, sık sık sakatlanan sol bek için Abdurrahim Albayrak’ın 5 milyon euroluk bonservis bedelini aşağıya çekmeyi düşündüğü aktarılırken, anlaşmanın 2,5 milyon euroya bitebileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim