Geçtiğimiz sezon devre arasında Chelsea’den transfer edilmesine rağmen, Fenerbahçe’de sürekli sakatlık problemleriyle boğuşan ve tam olarak kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Victor Moses’ın Inter’de üst üste 2 maça çıkması taraftarları bir hayli şaşırttı.

MILAN DERBİSİNE DE GÖZ KIRPTI

Fenerbahçe’ye büyük umutlarla gelmesine karşın bu sezon ligde sadece 6 maçta forma giyebilen ve İstanbul’dan ayrılacağı güne kadar sakatlık sorunları yaşadığı bildirilen Moses, Inter’e imza atar atmaz adeta canlanırken, Nijeryalı orta sahanın dün Udinese karşısında sergilediği performans dikkatlerden kaçmadı. Daica Arena deplasmanında 83 dakika sahada kalan ve yerini D’Ambrosio’ya bırakan 29 yaşındaki futbolcu beğeni toplarken, deneyimli çalıştırıcı Antonio Conte’nin Milan derbisinde de Moses’a şans vereceği kaydedildi.

4,5 MİLYON EURO ALIYORDU

Juventus’la şampiyonluk yarışında olan Inter’e transferi sonrası birden oynamaya başlayan Moses’ın Fenerbahçe’den yıllık 4,5 milyon euro aldığı bildirilirken, sarı lacivertli yönetimin bu transferin ardından maddi anlamda biraz olsun rahatladığı ifade ediliyor.

Editör: TE Bilisim