Surv,vor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmacılarını yakından tanımak isteyenler araştırmalarını sürdürüyor. Adaya giden isimlerden biri de Yiğit Alp Poyraz olurken, iddialı yarışmacının takipçileri ‘Yiğit Alp Poyraz’ biyografisini merak ediyor. Poyraz’ın boyu, yaşı, memleketi, mesleği sıkça araştırılıyor. Peki,Yiğit Alp Poyraz Kimdir? Survivor Yiğit Poyraz’ın boyu kaç, nereli ve kaç yaşında? Detaylar yazımızın devamında…

Yiğit Alp Poyraz Kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Poyraz merak edilen isimlerden biri oldu. Yiğit Poyraz bu yıl Gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alıyor. Başarılı sayıları ile gündeme gelen Poyraz’ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor.

Yiğit Poyraz, Survivor 2021’de Gönüllüler kadrosunda yer alıyor. Yarışmacı başarılı performansı ile dikkat çekiyor.

Survivor Yiğit Poyraz’ın boyu kaç, nereli ve kaç yaşında?

26 Aralık 1994 doğumlu olan Survivor Poyraz 1.80 boyunda. 8 yaşından beri basketbol oynayan Yiğit Poyraz, Aslen İzmirli olan yarışmacı Bodrum’da büyüdüğünü aktardı.

2 senedir ailesi ile birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.

Survivor 2021 kadrosunda olan Yiğit Poyraz, arkadaşlarının kendisine soyadı ile hitap ettiği için kendisine Poyraz denildiğini açıkladı. 26 Aralık 1994 doğumlu olan yarışmacı 1.80 boyunda.

2009 yılında Robert Kolej’ini yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşti. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümü kazandı. 1 yıl boyunca Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim aldı.

Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında Yiğit Poyraz boyu ile gündem oldu

8 yaşından beri basketbol oynayan Yiğit Poyraz, 2 senedir ailesi ile birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor. Başarılı isim fitness ile ilgileniyor.

Editör: TE Bilisim