Müge Anlı Zeynep Güngör kimdir? Müge Anlı Zeynep Güngör cinayeti son durumu… Her gün gündüz kuşağında milyonlar tarafından izlenen Müge Anlı yeni konu ve konuklarla olay çıkaran tartışmalara neden olmaya devam ediyor. Programın sıkı takipçileri genç kız Zeynep Güngör cinayeti son durumunda ne gelişme olduğunu merak edip araştırıyor. Peki, Müge Anlı Zeynep Güngör kimdir? Müge Anlı Zeynep Güngör cinayeti son durumu…

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…

ZEYNEP GÜNGÖR’ÜN KATİLİ KİMDİR?

4 çocuk annesi Zeynep Güngör, 16 ay önce İstanbul Beylikdüzü’nde kayboldu. 17 yaşında evlenen genç kadın, son 3 yıldır eşiyle boşanmaya çalışıyordu. Ecevit adlı erkek arkadaşı ile son kez görüştüğü düşünülen Zeynep Güngör’ün cesedine ulaşıldı. Zeynep Güngör’ün sevgili cinayet itirafında bulunarak genç kadını yanlışlıkla kalbinden bıçaklayarak öldürdüğünü ifade etti!

Müge Anlı’nın stüdyosunda ağırladığı kayıp kadının kız kardeşleri; “Zeynep’in E. adında bir sevgilisi vardı. Kaybolduğu gün onunla görüşmüştü. Kardeşimizi öldürdüğünü düşünüyoruz” diye anlattı. Öte yandan Müge Anlı, Zeynep Güngör’ün kaybolmadan 10 gün önce de sevgilisi E. tarafından öldüresiye dövüldüğü bilgisine ulaştı.

Yaşanan bu gelişmelerin üzerine, kimliği belirsiz cesetler üzerinde yapılan araştırmada Zeynep Güngör’ün defalarca kez bıçaklanıp öldürüldükten sonra İstanbul çıkışında jandarma bölgesine atıldığı ortaya çıktı. Şimdi, her yerde 34 yaşındaki 4 çocuk annesi Zeynep Güngör’ün katil ya da katilleri aranıyor.

Yayın öncesi acı haberi alan kardeşler ise canlı yayında cinayetin detaylarını dinlerken gözyaşlarına boğuldu.

MÜGE ANLI’DA ZEYNEP GÜNGÖR CİNAYETİ SON DURUMU

Zeynep Güngör’ün katili Müge Anlı’da aranmaya devam ediyor. Hafta sonunda göz altılar gerçekleşerek, üç kişi göz altına alınmıştı.

Zeynep Güngör hakkında yeni gelişmeler ile ilgili tüm detayların konuşulacağı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bölüm programlarında izleyicisiyle buluşacak.

Editör: TE Bilisim