Uzun bir aradan sonra yeniden televizyon programına devam eden İbrahim Tatlıses, Star TV’de tekrar İbo Show’a başladı. Her hafta birbirinden değerli sanatçıları ağırlayan Tatlıses, sevenlerine büyük bir konser havası estiriyor. Geçtiğimiz bölümde sürpriz yaparak programa konuk olan kızı Elif Ada, sosyal medyada en çok aranan kelimeler arasında yer aldı. Peki, Elif Ada kimdir? İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada’nın annesi kim? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

ELİF ADA KİMDİR? İBRAHİM TATLISES’İN KIZI ELİF ADA’NIN ANNESİ KİM?

Şarkıcı İbrahim Tatlıses’in en küçük çocuğu olan Elif Ada Tatlıses annesi Ayşegül Yıldız ile yaşıyor. Yıldız, önceki gün kızıyla Alaçatı’da çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. İbrahim Tatlıses, 20’li yaşlarından beri birlikte olduğu Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında evlenmişti

Sonrasında 2013 yılında boşandıklarında İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada Tatlıses henüz bebekti. Sık sık babasının yanına da giden Elif Ada Tatlıses, İbrahim Tatlıses ile fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşıyor.

ELİF ADA KİMDİR?

İbo Show stüdyosuna gelerek sürpriz yapan İbrahim Tatlıses’in 7 yaşındaki kızı Elif Ada, izleyicilerin de ilgi odağı oldu. Konukların arasına oturan Elif Ada, kısa süre de olsa ‘İbo Show’a konuk oldu.

İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında evlenmişti. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada Tatlıses’i evliliklerinin ikinci yılında kucaklarına almışlardı. 2013 yılında boşandıklarında Elif Ada henüz bebekti. Elif Ada şuanda 7 yaşında.

Editör: TE Bilisim