BİP web var mı? BİP te grup nasıl kurulur? Milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp’ın yeni gizlilik ilkesi politikası sonrasında vatandaşlar yeni uygulama arama başladı. Yerli olan BİP son günlerde en çok indirilen uygulama olmakla birlikte vatandaşlar BİP web var mı sorusunu sıkça araştırmaya başladı. Yeni uygulamanın özelliklerini araştıran vatandaşların BİP te grup nasıl kurulur sorunun detaylarını haberimizde derledik. Peki, BİP web var mı? BİP te grup nasıl kurulur? İşte tüm detaylar haberimizde…

Milyonlarca kişi mesajlaşma uygulamalarını kullanıyor. Pek çok ülkede kullanılan WhatsApp’ın gizlilik ilkesini değiştirmesinin ardından ülkemizde yerli uygulamalara ilgi arttı. Yerli uygulamalar arasında yer alan BİP’i indiren ve ilk kez kullanacak olanlar akıllarına takılan soruların cevaplarını araştırıyor.

BİP, Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

BİP WEB VAR MI?

BİP uygulamasıyla bilgisayardan hızlı ve güvenli görüşme yapmak için;

web.bip.com/login girişi yapın. Telefonunuzdan BİP’i açın, yüklü değilse yükleyin BİP Menü’den Profil > BİP WEB adımına gidin Sağ bölümde yer alan QR kodunu BİP’ten okutun. BİP WEP için tıklayınız.

BİP’TE GRUP NASIL KURULUR?

Öncelikle uygulama mağazasından BİP’i indirin. Cep telefonu numaranızı girin ve doğrulama kodunu onaylayın. Ardından profilinizi oluşturun.

BİP Ana sayfasının hemen altında telefon ikonu bulunuyor. Oraya dokunduğunuzda kişileriniz karşınızda sıralanacak.

Hem üst kısımda ise ‘Yeni Grup Araması Oluştur’ ifadesini göreceksiniz. Bu kısma dokunup arkadaşlarınızı ekleyerek grup araması oluşturabilirsiniz.

WhatsApp geri adım attı mı 2021? WhatsApp kararından geri mi döndü?

Gündem

Habere Git

Editör: TE Bilisim