Dingin ve ağır başlı klasik maviler, tesettür takım parçalarının vazgeçilmezi olacak. 2020 kış-ilkbahar koleksiyonunda mavi triko kazak, lacivert uzun etek ve klasik kesim gömleği bir bütün olarak kombin yaptığınızda hem ofis hem de hafta sonlarınız için harika bir görünüm kazanacaksınız. Bugün ne giysem ? sorusuna cevap bulmak için uzun süre düşünmenize bu sezon gerek kalmayacak.

Kış mevsiminde akla ilk gelen desenlerin başında ekose desenler var. Ekose desenler, birbirinden güzel ve değişik renk seçenekleri ile karşımızda. 2020 kış koleksiyonunda kahve tonları, lacivertler, siyahlarla eşleşen ekoseler kombinlere hareket katıyor. Dinamizm ve canlılık rüzgarı, kendini yeni sezon kombinlerinde hissettiriyor. Örneğin, ekose desenli pilise eteğiniz varsa sütlü kahve tonlarında hoş bir triko kazak ile birlikte kombin yapabilirsiniz. Etrafınızdakilerin hayran bakışlarının, kısa zamanda üzerinizde toplanacağına emin olabilirsiniz.

Sezonun vazgeçilmezi triko kazaklar, tesettürlü kadınların yaşa ve bedene takılmaksızın en beğenilen kazaklarından. Bu kış sezonunda moda gündeminde onlara yer ayrılıyor. Yeni sezonda safran sarı triko kazaklarınızı, ekru tonlarda triko etekler ve haki yeşil şallarla tamamlayabilirsiniz. Bu kış, birbirinden canlı renklerin enerjik etkisine kapılmak isteyenler, sarı tonları tercih ederek, bu tonları dize kadar uzanan triko elbiseler, tunikler ve kazaklarda görmek istiyor. Sadelikleri ile göz yormayan renkleri taşıyan modeller, özellikle trikolar sezonun trendi ürünleri.

2020 Kombinleri için Bazı Trendi Elbise Modelleri

2020 kombin tercihlerinde trendi elbiseler ön planda. Bu elbiselerin başında; tesettür giyimi tercih eden bayanlara son derece yakışan, bele oturan A kesim elbiseler göze çarpıyor. Bu elbise modellerinde krem rengi en çok tercih edilen renkler arasında. Bu renge; sezonun renkleri olan tarçın, ekru, mor, klasik mavi, haki eşlik ediyor. Mesela krem rengi A kesim elbisenizi taba renkli bir topuklu çizmelerle birlikte giyebileceğiniz gibi buna ilaveten altın ışıltılar ile elbisenizi süsleyebilirsiniz. Kolyeler, bu sezon elbiselere ışıltı katan aksesuarlardan biri.

Vintage görünümlü elbiseler favorilerden. Çeşitli markaların kumaşları ile özel olarak tasarlanan bu parçalar, büyük gözlükler ve kalın kemerlerle son derece hoş bir ambiyans yaratıyor. Vintage elbiselere gardrobunuzda yer açmayı kesinlikle ihmal etmeyin. Bizden söylemesi.

Editör: TE Bilisim