MasterChef Türkiye 3. sezonu bomba gibi başladı. Televizyon izleyicisinin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada adrenalin giderek artıyor. Mavi takım ve Kırmızı takımdan oluşan 16 kişilik kadroda birbirinden yetenekli isimler şeflere yemeklerini beğendirebilmek için büyük çaba sarf ediyor. MasterChef 2020 takipçileri ise sert tavırlarıyla bilinen Mehmet Yalçınkaya’nın parmakları ile ilgili bilinmeyen gerçeğin peşine düştü. Seyirciler konuyla ilgili Masterchef Mehmet Şefin sol elindeki parmakları ne oldu, neden yok? sorularına yanıt aramaya başladı. Merak edilen bilgiler haber metninde yer alıyor.

MATERCHEF MEHMET YALÇINKAYA’NIN PARMAKLARI NEDEN YOK, NE OLDU?

Aşçıları ve enfes yemekleriyle ünlü Bolu ilimizde 1974 yılında dünyaya gelen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye’nin 3 jürisinden biridir.

‘Mehmet Şef’ Mehmet Yalçınkaya’nın, katıldığı programlarda sol elini sürekli cebinde tutması dikkati çekerek zaman zaman sosyal medyada konuşulmakta.

Yarışmacılara karşı izlediği tutum dolayısıyla da zaman zaman eleştiri konusu olan Mehmet Şef, mutfakta geçirdiği bir kaza sonucu sol elinin 3 parmağını kaybetmiş. Mehmet Şef’in parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söyleniyor.

Editör: TE Bilisim