Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e 8-2 mağlup olan Barcelona’da büyük çalkantı yaşanıyor. Katalan ekibinde beklenen gelişme gerçekleşti ve sportif direktör Eric Abidal’in görevden alındı.

MESSİ İLE POLEMİK YAŞAMIŞLARDI

Abidal, geçtiğimiz günlerde bazı futbolcuları kasten oynamamakla suçlamış bu gelişme sonrası takımın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Lionel Messi Twitter’dan yanıt vererek ‘isim vermesi çağrısında bulunmuştu. Bunun üzerine Barcelona’da ilk çatlak oluşmuştu.

Devamındaki süreçte üst üste başarısız sonuçlar alan Katalan ekibi son olarak Bayern Münih’e 8-2 gibi tarihi bir farkla mağlup olunca ipler tamamen koptu ve köklü değişiklikler için ilk adım atıldı.

Bayern’den Barcelona’ya tarihi aşağılama: 8-2

Spor

Habere Git

FUTBOLCULAR KAZAN KALDIRDI

İspanyol basınında yer alan bilgilere göre Pique’nin maç sonu “Barcelona’da yapı değişmeli” sözlerini destekleyen futbolcular erken seçim istedi. Messi’nin ise kulüpte kalma şartlarından birinin de yönetim değişikliği olduğu öğrenildi.

Bu sezon yönetim ve Abidal ile sorunlar yaşayan Messi’nin kalması adına yönetim değişikliği şartını sunduğu iddia ediliyordu. Bu gelişmenin ardından adı PSG, Manchester City gibi devlerle anılan Arjantinli’nin Barcelona’da kalma ihtimali ağırlık kazandı.

Editör: TE Bilisim