Fox Tv’nin perşembe akşamı ekrana gelen ve milyonlarca izleyicinin ilgiyle takip ettiği Mucize Doktor oyuncu kadrosunun renkli isimlerinden Sinem Ünsal hakkında detaylar araştırılıyor. Genç oyuncunun eğitim bilgileri, yaşı ve diğer kişisel bilgileri hayranları tarafından merak konusu. Peki, Mucize Doktor Nazlı kimdir? Mucize Doktor Nazlı (Sinem Ünsal) kimdir kaç yaşında ve nereli? Detaylı bilgiler yazımızda.

Mucize Doktor Nazlı kimdir? Mucize Doktor Nazlı (Sinem Ünsal) kimdir kaç yaşında ve nereli?

Nazlı karakteriyle Mucize Doktor dizisinde izleyenlerin ilgi odağı olan genç oyuncu Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de doğdu. Baba tarafından Azerbaycan asıllı, anne tarafından ise Çerkez olan Ünsal’ın çocukluk yılları İzmir Foça’da geçmiştir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Edebiyat Bölümünde üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşen yetenekli oyuncu, mezun olduğu 2016 yılında Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Bölümü’nde çift-ana dal lisans programını tamamladı.

Sofita Menajerlikle irtibatlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Sinem Ünsal, Müfit Aytekin Atölye de oyunculuk eğitimleri aldı.

Genç oyuncu, 2017 yılında Çoban Yıldızı yapım ile ilk dizi deneyimini yaşadı.

2019’un Ocak ayı itibarıyla tiyatro oyunlarında rol almaya başlayan Sinem Ünsal, yine 2019 yılında Yapıkredi Afife Jale Ödülleri’nde Genç Yetenek kategorisine aday gösterildi.  Sinem Ünsal’a 2019 – 25. Lions Türkan Kahramankaptan Tiyatro Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Genç Kadın Oyuncusu ödülü verildi.

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın rol aldığı yapımlar;

Mucize Doktor – Nazlı, 2019 Kızım – Sevgi Günay, 2018 Çoban Yıldızı – Güneş, 2017 Siyah Beyaz Aşk – Gülsüm,  2017-2018

Editör: TE Bilisim