Show TV ekranlarında yayın hayatına başladığı günden beri soluksuz izlenen Kuzey Yıldızı dizisi yeni bölümü ile ne zaman tekrar izleyici ile buluşacak merak ediliyor. TV izleyicileri, Kuzey Yıldızı bugün var mı? Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman? sorularının cevabını araştırmaya başladı. “Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak” şimdi herkes bu sorunun cevabını arıyor. İzleyenleri, hem romantik hikayesine hayran bırakan hem de güldüren dizi en son 28 Aralık Cumartesi günü izleyicilerle buluşmuştu. Dizinin hayranları bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki, Kuzey Yıldızı bugün var mı? Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kuzey Yıldızı bugün var mı?

Büyük bir hayranlıkla izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin izleyicileri, bu akşam yeni bölümü göremeyince merak etmeye başladı. Yeni yıla girmemizle birlikte tüm televizyon kanallarında sözleşme yenilemeleri nedeniyle bazı dizi ve programlara birer hafta ara verildi. Bu nedenle Kuzey Yıldızı İlk Aşk bugün yayınlanmayacak.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYIN!

Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yılbaşının ilk haftasıyla birlikte televizyon kanallarının yapacağı yeniden sözleşmeler ile bu hafta bazı dizi ve programlar yayınlanmıyor. Bu nedenle Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü de bu akşam ekranlara gelmedi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm 18 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak.

Kuzey yıldızı ilk aşk 16. Son Bölümde neler yaşandı?

Kuzey Yıldızı bugün var mı? sorusuna cevap bulduğumuza göre gelin şimdi son bölümde neler yaşandı bir göz atalım.

Kuzey, bulduğu her fırsatta Yıldız’la arasına yeni bir mesafe koymakta, onu kendinden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. Yıldız, Kuzey’in bunu neden yaptığını öğrendiğinde hamlelerine yenilerini ekler. Yıldız’ın vazgeçmeye, Kuzey’inse geri adım atmaya niyeti yoktur. Adeta bir kapalı kutu olan Kuzey, Yıldız’ın motivasyonundan habersiz başka dertlerle boğuşmaktadır. Kızlarının başı bu kez büyük beladadır. Kuzey’se bu durumun sorumlularını yaptıklarına pişman etmeye kararlıdır.

Kuzey, bir yandan kızlarının başına buyrukluğuyla uğraşırken Yıldız da bir yandan başka planlar peşindedir. Kuzey’i özgürlüğüne kavuşturmayı kafasına koymuştur. Bu yüzden hem kendini hem de Kuzey’i fazlasıyla zora sokacak bir yola başvurur. Kuzey’in bunu öğrenmesi, Yıldız’a olan güveninin bir kez daha yerle bir olması anlamına gelecektir. Yıldız, büyük bir kararın eşiğindedir. Kuzey’e rağmen Kuzey için birçok şeyinden vazgeçecek midir? Yoksa tüm olanlara göz mü yumacaktır?

Editör: TE Bilisim