Kırmızı Oda son bölüm tek parça izle! (17. bölüm) TV 8 ile Kırmızı Oda 17. bölüm kesintisiz full izle! Son bölümde Selvi Hanım 30 yıllık korkularının üstesinden gelerek evinden çıkıp dış dünyanın havasını solumayı başardı. Oğlu Yiğit’in mezarını ziyarete de giden Selvi Hanım (Sema Keçik) ekran başındaki izleyicilere de duygusal anlar yaşattı. Öte yandan Boncuk ise hayal dünyasında yaşadığı olaylardan Doktor Hanım sayesinde bir nebze de olsa sıyrılmayı başardı. Dizinin bomba konuğu ise Kumru oldu. Aslıhan Gürbüz, Kumru karakteriyle diziye dahil olurken gerçek hikayesi merak konusu oldu. Kırmızı Oda son bölüm kesintisiz tek parça izlemek isteyen seyirciler ise internetten bağlantı linkini araştırmaya başladı. Tüm gelişmeler için Kırmızı Oda son bölüm tek parça izle! (17. bölüm) TV 8 ile Kırmızı Oda 17. bölüm kesintisiz full izleme detayları yazımızda.

Kırmızı Oda son bölüm tek parça izle! (17. bölüm) TV 8 ile Kırmızı Oda 17. bölüm kesintisiz full izle!

Kırmızı Oda dizisi 17. bölümde, Doktor Hanım’ın telkinleri sayesinde yıllar süren agorafobi ızdırabından yavaş yavaş kurtulmaya başlayan Selvi Hanım (Sema Keçik) ilk kez komşusunun kapısını çalıp evine davet etti. Tek başına misafir ağırlayan Selvi Hanım oğlu Mert’le birlikte çay bahçesine gidip sahil yürüyüşü yaptı. Çocuklarının okulunu ilk kez gören Selvi Hanım, genç yaşta vefat eden oğlu Yiğit’in mezarını da ziyaret ederek ekran başındaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Öte yandan Boncuk ise yaşadığı derin yalnızlık ve ilgisizlik sonucu düştüğü ruhsal girdabın karanlığından kurtulma yolunda umut vadetmeye başladı.

Kırmızı Oda 18. bölüme ise Kumru’nun hikayesi damga vuracak. Dizinin final sahnesinde bir dönercide girdiği krizle gündem olan Kumru’nun hikayesi merakla bekleniyor.

Editör: TE Bilisim