İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre, Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu bazı işletmelerin çalışma saatleri değiştirildi. Buna göre, vatandaşlar bu işletmelerin açılış ve kapanış saatleri konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Özellikle hafta sonu berberler açık mı sorusu gündeme geldi. Normal şartlarda Pazar günleri kapalı olan berberlerin bugün açık mı kapalı mı olduğu merak ediliyor. Peki, Hafta sonu berberler açık mı? 16 Ocak 2021 Cumartesi bakkallar, marketler ve berberler bugün saat kaçta açılıyor?

HAFTA SONU BERBERLER, BAKKALLAR VE MARKETLER AÇIK MI? 16 Ocak 2021 CUMARTESİ

Koronavirüs salgını nedeniyle pandemi sürecinde alınan tedbirler kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından bir genelde yayımlandı. Bu genelgeye göre, bakkalların ve marketlerin çalışma saatleri değiştirildi. Buna göre, A101, BİM, Migros gibi Marketler, Bakkallar, manavlar, kasaplar, kuruyemişçiler 16 ve 17 Ocak 2021 tarihlerinde saat 10:00 ile 17:00 arasında hizmet verecekler. Peki hafta sonu berberler açık olacak mı? İşte detaylar….

HAFTA SONU KUAFÖRLER ve BERBERLER AÇIK MI? 16 OCAK 2021 CUMARTESİ

Yukarıda da bahsettiğimiz İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, pandemi döneminde sokağa çıkma yasağı durumunda berberler ve kuaförler kapalı olacak. Normal şartlarda Pazar günleri kapalı olan berberler koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu cumartesi ve Pazar günleri de kapalı. Berberler ve kuaförler hafta içi ise saat 10:00 – 17:00 arasında hizmet vermektedir.

Editör: TE Bilisim