Kenan İmirzalıoğlu, sahabelere Türkiye’nin ilk mistik polisiye dizisi Alef ile geri dönüyor. Heyecanla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Emin Alper otururken dizin senaristliğini Emre Kayış, yapımını ise MAY Prodüksiyon üstleniyor. 10 Nisan’da yayınlanacak dizinin konusu sevenleri tarafından araştırılıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizide Kenan İmirzalıoğlu, bir dedektif olan Kemal’i canlandırıyor. Peki Alef dizisi nasıl izlenir? Kenan İmirzalıoğlu’nu başrolünde yer aldığı Alef’in konusu ne? İşte Kenan İmirzalıoğlu’nu başrolünde yer aldığı Alef’in konusu…

Alef dizisi nasıl izlenir?

Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in Kenan İmirzalıoğlu’na eşlik ettiği dizi Fx ve Blu Tv’nin ortak yapımı olarak ekranlara gelecek. Diziyi https://www.blutv.com/alef-izle adresinden izleyebilirsiniz. Türkiye’nin reklamsız internet televizyonu üyeliği aylık 19,90 TL.

Kenan İmirzalıoğlu’nu başrolünde yer aldığı Alef’in konusu ne?

Kenan İmirzalıoğlu; İngiltere’de iyi bir eğitim alarak ülkesine dönen bir dedektifi canlandırıyor. Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizide hırslı ve iyi eğitilimli dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ve zeki ortağı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan) İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşüyor. Karakter olarak birbirine zıt olan bu ikiliye birde öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılıyor. Sır perdelerini çözme isteyen bu üçlü vakayı çözmeye çalışırken, yüzyıllar boyunca saklı olan bir sırrın kapısını da aralıyorlar.

Editör: TE Bilisim