Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan gibi oyuncuların rol aldığı Mucize Doktor dizisi bu akşam yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Mucize Doktor 33. yeni bölümde Berhayat Hastanesi’nde değişim rüzgarları eser ve ekipler vakalarını tamamlayabilmek için kıyasıya yarışır. Bu gelişmeleri kaçırmadan Mucize Doktor canlı izlemek isteyenler seyirciler FOX TV ile Mucize Doktor 33. bölüm canlı izle seçeneği için gerekli bilgileri araştırıyor. Merak edilenler haberde…

MUZİCE DOKTOR 33. BÖLÜM ÖZETİ

Başhekimliğini ilan eden Tanju hastanede sert bir değişim süreci başlatır; yeni düzene adapte olabilenler kalacak, olamayanlar yeni maceralara yelken açacaktır. İlk iş cerrahide kimin en iyi olduğunu bulmaktır ve Tanju’nun bastırışıyla Ferda’yla Ferman bir iddiaya tutuşurlar. Hocalar asistanlarını seçerler ve yarış başlar. Berhayat Hastanesi’nde değişim rüzgarları eser ve ekipler vakalarını tamamlayabilmek için kıyasıya yarışırken Nazlı’nın rakip takımında olmak Ali’nin adaptasyon yeteneklerini sonuna kadar sınayacaktır.

MUZİCE DOKTOR 33. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUCİZE DOKTOR OYUNCULARI KİMLER?

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” FOX’ta.

Editör: TE Bilisim