İstanbul şehrinin en ekonomik ilçelerinden biri olan Esenyurt, Yeşilköy Havalimanı’na ortalama 23 km mesafede yer alır. İlçe, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise ortalama 60 km mesafede konumlanmıştır.

Esenyurt ilçesi, İstanbul’un büyük ve çok göç alan bölgelerinden biridir. Avrasya Tüneli’ne 33,6 km uzaklıkta yer alan ilçe, Yavuz sultan Selim Köprüsü’ne de 34 km mesafededir.

Esenyurt’ta Satılık Konut Fiyatları

Bağlarçeşme, İnönü ve İstiklal gibi semtlerde lüks satılık konut seçenekleri bulunuyor. Esenyurt ilçesinde Güzelyurt, Talatpaşa semtlerinde katta daireleri, satılık lüks konut seçenekleri bulunuyor. Esenyurt satılık daire fiyatları, ortalama 85 km büyüklükteki dairelerde 150- 200 metrekare seçeneklerine kadar farklılık gösteriyor.

Esenyurt’ta ortalama satılık konut fiyatları 100 m2 ortalaması üzerinden; 135 bin TL ile 270 bin TL arasında farklı seçenekler sunuyor. Sembol İstanbul, Strada Plus Bahçeşehir, Gümüş Panorama, HEP İstanbul gibi konut projeleri Esenyurt ilçesinde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1 gibi farklı konut tiplerinde satılık konut seçenekleri bulunuyor.

Namık Kemal, Koza, Zafer semtlerinde inşa edilen veya yapımı hala devam eden konut projelerinde 100 bin TL’den 400- 500 bin TL’ye kadar lüks konut satışları bulunuyor.

Esenyurt Satılık Ev Seçenekleri

Esenyurt satılık daire seçenekleri, bölgenin popüler semtlerinde, değer kazanan semtlerinde yaşanırken, yatırımcıların da değerlendirmesini sağlıyor. Yenikent, Cumhuriyet, Fatih, Turgut Özel, Barbaros Hayrettin gibi semtlerde çok sayıda satılık konut seçeneği bulunuyor. Bölgede genellikle yeni konut projeleri, lüks daireler bulunuyor.

Yüz bin TL’den başlayan satılık konutlar, lüks konseptler ve bazı dairelerde akıllı ev özellikleri sunuyor. 100 metrekarede ortalama 135 bin TL’den satılan konutlar, 5+ 1 230 metrekare dairelerde 1.055.000 TL’ye kadar farklı seçenekler sunuyor. Saadetdere semtinde lüks tasarlanmış konutlar 129 bin tl’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Satılık daire fiyatlarında ve tapu masraflarında yapılan indirimler, konut kredisi kampanyaları değerlendirilerek, cazip seçeneklerle konut satışları yapılıyor. Alternatifleri değerlendirerek en uygun fiyatlarla, merkezi konumlardan lüks daire seçeneklerine sahip olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim