Elazığ Sivrice’de 2 gün önce meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye bölgedeki vatandaşların yaralarını sarmak üzere seferber olurken, sözde ‘sanatçı’ adı altında topluma her fırsatta fitne ve fesat tohumları ekmeye çalışan art niyetler de yine bir bir kendini göstermeye başladı. Depremde vatandaşların yapacağı yardımlara kadar dil uzatan provokasyoncular, rahatsız edici söylemleriyle büyük tepki çekti. Bu tür söylemlerle dikkati çeken isimlerden biri de Berna Laçin oldu. Laçin’in depremin ardından sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklama birçok eleştiri aldı. Yaptığı açıklama üzerine harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı, Berna Laçin hakkında soruşturma kararı aldı. Peki, Deprem provokasyonu yapan Berna Laçin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Berna Laçin’e soruşturma ile ilgili bilgiler haberimizde.

Deprem provokasyonu yapan Berna Laçin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Berna Laçin’e soruşturma…

20 Ağustos 1970 yılında İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelen Türk sinema ve dizi oyuncusu Berna Laçin, İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim almıştır. 1996 yılında Tolga Eşiz ile dünya evine giren 1,75 boyundaki Berna Laçin, ‘Ada’ isminde bir çocuk annesidir.

Berna Laçin’in oynadığı bazı diziler;

Gökkuşağı Böyle mi Olacaktı Ateş Dans Evdeki Yabancı Belalı Baldız

Berna Laçin’in oynadığı filmler;

Merhaba Güzel Vatanı Koltuk Belası Bir Kadının Anatomis Kızılırmak Karakoyun

Berna Laçin Elazığ Sivrice’deki 6,8’lik depremin şiddetinin şiddetinin 6,5 büyüklüğünde olduğunun açıklanmasının ardından Twitter’dan yaptığı paylaşımda, ‘Hop güncelleme 6.5… Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor’ ifadelerini kullanmıştı.

Berna Laçin’in bu ifadelerinin provokasyon kabul edilmesinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı, Laçin hakkında soruşturma kararı aldı.

Editör: TE Bilisim