Kanal D ekranlarında bugün yayın hayatına başlayan Yatıya Misafirim Var’da yarışacak isimler de merak konusu ve araştırılıyor. Farklı şehirlerden programa katılacak beş yarışmacı birbirlerini ağırlayarak en yüksek puanı almak istiyor. Peki, Yatıya Misafirim Var bu haftaki yarışmacıları kimler? 16 Aralık Yatıya Misafirim Var puan durumu işte tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor…

Farklı kültürlere sahip yarışmacıların bir araya geldiği ve kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada Ev sahipliği yapan yarışmacı, diğer 4 yarışmacıyı evinde ağırlayacak, gün boyunca şehrin tarihi ve turistik merkezlerini gezdirecek. Yarışmacımız akşam olduğunda ise bölgenin yöresel yemeklerini, geleneksel lezzetlerini evinde konuklarına sunacak. Ailelerinden uzakta kalan yarışmacıları misafirperverliği ile memnun etmeye çalışacak. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı programda haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.

YATIYA MİSAFİRİM VAR 15 ARALIK PUAN DURUMU NASIL?

Onur Bey: 4

Gülşirin Hanım: ?

Berat Bey: 3

Gülay Hanım: ?

YATIYA MİSAFİRİM VAR BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI KİMLER?

Birbirlerini hiç tanımayan, farklı kültürlere sahip yarışmacıların bir araya geldiği ve kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada bu hafta, Afyonkarahisar’dan Gülay Kasal, Konya’dan Meltem Kol, Adana’dan Gül Şirin Şimşek, Kahramanmaraş’tan Onur Güzel ve Kayseri’den Berat Erdem yarışacak.

Bu haftanın üçüncü yarışmacısı olan Adana’dan Gül Şirin Hanım, diğer 4 yarışmacıyı aile apartmanında ağırlayacak. Tiyatro ile de ilgilenen yarışmacımız, down sendromlu çocuklarla drama çalışması yapıyor. Taş Köprü’ ye giden yarışmacılar Adana’nın nefis kebaplarının yanında meşhur bici bici tatlısının da tadına bakacaklar. Davul zurna eşliğinde eğlenen yarışmacılar keyifli anlar yaşayacaklar.

Editör: TE Bilisim