Levent Gültekin-İstanbul/ÖZEL HABER

Uzun zamandır Mesut Özil ile ilgilenmesine rağmen devre arası transfer döneminde bombayı patlatan ve yıldız futbolcuya çubukluyu giydiren Fenerbahçe’de erken şampiyonluk havası yaşanıyor.

Süper Lig’de 5 haftadır üst üste kazanan ve lider Beşiktaş’la aynı puanı (38) toplayan Fenerbahçe’de hedefin artık şampiyonluk değil Şampiyonlar Ligi olduğu aktarılırken, Mesut Özil’in göstereceği performansla mevcut kadro içerisinde fark yaratacağı tahmin ediliyor.

ACUN ILICALI DEVREDE

Werder Bremen, Schalke, Real Madrid, Arsenal gibi devlerde top koşturan Mesut’un Alex de Souza’dan sonra boşalan 10 numara koltuğuna oturacağı düşünülürken, anlaşmada Ali Koç haricinde Acun Ilıcalı ve bazı sponsorların devrede olması Fenerbahçe camiasında da memnuniyetle karşılandı.

Arsenal’den ayrılması kesinleşen Mesut Özil’in DC United ve İnter Miami’den aldığı astronomik teklifleri reddettiği ortaya çıktı. MLS ekiplerinden İnter Miami’nin 3 yıl için yıldız futbolcuya 35 milyon Euro önerdiği ortaya çıkarken, DC United’ın ise 30 milyon Euro verdiği bildirildi.

11 DEĞİL 30 MİLYON EURO

İnanılmaz teklifleri menajeri aracılığıyla reddeden Mesut Özil’in Fenerbahçe’den 3 yıl için 11 milyon Euro civarında para kazanacağı yazılıp çizilirken, yönetim kanadına yakın kaynakların bu paranın doğru olmadığını 32 yaşındaki orta sahanın sarı lacivertli kulüpten 3,5 yıl için en az 30 milyon Euro alacağını vurguladı.

Editör: TE Bilisim