Survivor Çağrı Atakan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Çağrı Atakan’ın boyu kaç, ne iş yapıyor? Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu TV8’in fenomen yarışması Survivor, 2021 sezonunda yine ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 9 Ocak 2021 Cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan programın Ünlüler ve Gönüllüler takımında yarışacak adayları da netleşiyor. Oyuncu Çağrı Atakan bu sezon adaya giden isimlerden biri olacak. Çağrı Atakan’ın boyu, yaşı, memleketi ve hayatı hakkında bilgiler merak edilmekte. Peki, Survivor Çağrı Atakan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Çağrı Atakan’ın boyu kaç, ne iş yapıyor? Detaylar yazımızda.

Survivor Çağrı Atakan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Çağrı Atakan’ın boyu kaç, ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Ünlüler takımında yarışan Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir.

Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamlayan Çağrı Atakan, Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Atakan, 2007 yılında ilk kez ‘Arka Sıradakiler’ dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola veren Atakan, Tiyatro ile de ilgilendi.

Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışını yaptı.  2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterinde rol aldı.

Çağrı Atakan şu sıralar yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarına ise devam etmektedir.

185 cm boyundaki Çağrı Atakan, 79 kilodadır.

Çağrı Atakan’ın oynadığı dizilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler

Editör: TE Bilisim