Masterchef yarışmasında 6 kez eleme adayı olan Batuhan hakkında merak edilenler oldukça fazla. Batuhan’ın en çok biyografisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Dün akşam yayınlanan Masterchef programı ile bir eleme heyecanını daha geride bıraktık. Bu elemede adaylardan biri de Batuhan’dı. Eleme potasına girmeyi alışkanlık haline getiren Batuhan izleyicilerin de dikkatini çekmeye başladı. Peki, MasterChef Batuhan Bayır kimdir? MasterChef Batuhan yaşı ve mesleği ile ilgili detaylar dirilispostasi.com’da.

BATUHAN BAYIR KİMDİR?

2015 Le Cordon Bleu İstanbul’da Diplome de Cuisine eğitimini tamamladıktan sonra İzmir Alaçatı’da Atelier-Kemal Demirasal’da 6 ay çalıştı ve İstanbul Alancha restauranta geçiş yaptı. Yaklaşık 3 yıldır İstanbul Alancha restaurantında çalışıyor. Aynı zamanda son 2 senedir Alancha’nın üst katında bulunan House of Brothers kulübünde şeflik yapıyor. Deniz kıyısında doğup büyüdüğü için deniz ürünlerini fazla tercih ediyor. Yemek pişirirken taze ve yerel ürünler kullanmayı seviyor.

BATUHAN BAYIR KAÇ YAŞINDA? MESLEĞİ NE?

Batuhan Bayır, 22 yaşındadır. Masterchef yarışma programına İstanbul’dan katılan Batuhan Bayır’ın mesleği ise aşçılıktır.

Türkiye’de birçok şefle çalışıp ve birçok restoranda çalışıp deneyim kazanan Batuhan Bayır, şimdilerde Alancha Restorantta Executive Cheflik yapıyor.

Batuhan, İzmir’de 6 ay çalıştığı Diplome De Cuisine eğitimi sonrası Atelier Kemal Demirasal’da çalışarak Alancha restaurantını açtı.

Batuhan gezmek ve yerel lezzetler keşfetmek istiyor.

Masterchef Güzide’nin eşi kimdir? Güzide Mertcan evi gündem oldu

Editör: TE Bilisim