MasterChef 2020 Türkiye, Mavi Takım ve Kırmızı Takım yarışmacılarının parmak ısırtan performanslarıyla her akşam TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Yarışmacılar hem dünya ve Anadolu mutfağından sürpriz lezzetler hazırlıyor, hem de kendi yetenekleri geliştirmeye çalışıyor. Yaş, memleket, meslek, sosyal medya adresleri gibi bilgiler de yarışmacıların en çok araştırılan bilgileri arasında. Peki yarışmanın Balıkesir’den katılan maharetli adayı MasterChef mavi takım Ebru ne iş yapıyor, nereli, kaç yaşında? Ebru Has kimdir, Instagram adresi nedir? Detaylar haberin devamında…

Ebru Has’ın Instagram adresi nedir?

MaterChef mavi takımda yarışan Ebru Has’nın instagram adresi ebruhasofficial‘dir. Ebru Has’ın Instagram adresinde 4 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Ebru ise 700’den fazla kişiyi takip etmektedir.

MasterChef mavi takım Ebru ne iş yapıyor, nereli, kaç yaşında? Ebru Has kimdir?

Ebru Has, 28 yaşında. Aşçılık yapıyor. Aynı zamanda voleybol geçmişi var. Balıkesir’den yarışmaya katıldı. Kanser tedavisi gördü ve bunu atlattı. Tüm şeflerin evet oyunu almayı başaran yarışmacı, MasterChef’te üçlü düello turuna çıkmayı başardı.

29 Temmuz 2020 tarihli MasterChef Türkiye’de üçlü düelloların ilk grubunda Ebru Has, Eylem Gür ve Emre Aykaç ile karşı karşıya geldi. Şefler, bu yarışmacılardan Meksika’nın meşhur tatlısı Churros yapmalarını istedi. Bunun için de yarışmacılara 30 dakika verildi. Süre sonunda Eylem Gür tatlıyı hazırlayamazken Emre Aykaç tam olarak bir Churros çıkaramadı. İçlerinden Churros tatlısına en yakın tabağı hazırlayan isim Ebru Has oldu ve böylece MasterChef’te final turuna kaldı.

MasterChef Ebru final turundan  son 16’ya kalmak için çaba sarf ediyor.

Editör: TE Bilisim