Ali Toprak’ın katili kim cinayeti çözüldü mü? Müge Anlı Ali Toprak’a ne oldu? soruları Müge Anlı canlı yayınında gündem oldu. Muz serasında işlenen cinayet Müge Anlı canlı yayında gündem oldu. Ali Toprak’ın cansız bedenini bulan karısı Müge Anlı’ya başvuru yaptı. 4 buçuk ay önce muz serasında öldürülen 44 yaşındaki iki çocuk babası Ali Toprak’ın katil yada katillerinin bulunması için Müge Anlı düğmeye bastı. Peki, Ali Toprak’ın katili kim cinayeti çözüldü mü? Müge Anlı Ali Toprak’a ne oldu?

Ali Toprak’ın katili kim cinayeti çözüldü mü? Müge Anlı Ali Toprak’a ne oldu?

ATV ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan gündüz kuşağı programı Müge Anlı’da her gün yeni olaylar, kayıplar ve cinayetler  çözülmeye devam ediyor. Herkesin ilgiyle takip ettiği canlı yayına bugün 4 buçuk ay önce muz serasında öldürülen iki çocuk babası Ali Toprak cinayeti damga vurdu. Seraya sulamaya giden ve dönüşte eşinin cansız bedeni ile karşılaşan Alime Toprak, eşi katil yada katillerinin bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

Eşiyle beraber manav olan arkadaşıyla akşam yemeği için sözleşen Ali Toprak ve Alime Toprak seraya gittiler. Daha sonra seraya sulamaya giden çift seradaki muzları sulamak için ayrıldı. Dönüşte eşinin yayına dönen Alime Toprak eşinin cansız bedeni ile karşılaştığını söyledi. Cinayet ile ilgi polis ekipleri soruşturmayı sürdürürken Müge Anlı ve ekibi olayla alakalı gelişmeleri yakın takibe aldı.

OLAY YERİNDE ŞOK AÇIKLAMA!

Cinayetin yaşandığı yere gelen komşusu muz serasında kapının kapalı olduğu belirtirken daha sonra kanlar içerisinde komşusu Ali Toprak’ın öldüğünü tespit etti. Konuyla alakalı açıklama yapan Ali Toprak’ın komşusu eşinin 2 buçuk saat boyunca neden yardım istemediğini sordu.

ALİME TOPRAK “BAYILMIŞTIM”

Şüpheli açıklamalarıyla dikkat çeken Alime Yılmaz olay yerine geldiğimde 2 saat boyuncu bayıldığı iddia etti.

ALİ TOPRAK ARKADAŞI AHMET YAŞAR KANTAR’DAN ŞOK AÇIKLAMALAR

Ali Toprak arkadaşı Ahmet Yaşar Kantar, Alime Toprak’ın ölen eşi yardım istemediğini iddia ederek “Alime hanım üstünde kan yoktu. Rasgele ben durmasam eşinin beni durduracağı yoktu. Daha sonra Alime’nin yanına gidince Ali Toprak nerede dediğimde ‘Ali serada düşmüş’ dedi. Bende şüphelenerek gittiğimde Ali Toprak’ın öldüğünü gördüm” dedi.

Şu an için Ali Toprak’ın katil veya katilleri bulunamadı. Fakat eşinin canlı yayında yaptığı açıklamaların ardından olay yavaş yavaş aydınlanıyor.

Editör: TE Bilisim