ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman bu akşam 38. yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Osmanlı dönemini konu eden dizide heyecan dinmiyor. Yeni bölümde Bala Hatun ve Targn Hatun arasında ipler gerilirken işin nereye varacağı merak konusu. Ayrıca Ertuğrul Gâzîden gelen haberin ne olduğu heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünü ATV canlı yayında internetten izlemek için Kuruluş Osman 38. bölüm canlı izleme bilgileri araştırılıyor. İşte, ATV canlı yayın ile Kuruluş Osman 38. bölüm izle! Kuruluş (Diriliş) Osman 38. bölüm canlı izleme detayları!..

ATV canlı yayın ile Kuruluş Osman 38. bölüm izle! Kuruluş (Diriliş) Osman 38. bölüm canlı izle!

KURULUŞ (DİRİLİŞ) OSMAN 38. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin nefes kesecek yeni bölümünde, Osman Gâzî’nin yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey’in girişimleri ile Kayı Obası’nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verilmiştir.

Bu bölümde Kulucahisar Kalesi’ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu’ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun’u ise Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirir.

38. bölümde, Osman Gâzî, Moğol tehdidine karşı Geyhatu’yla yüzleşmek zorunda kalırken, Ertuğrul Bey’den gelen haber obada bomba etkisi yapar.

Peki, Kayı Obası’nın yeni beyi kim olacaktır? Ertuğrul Bey’den gelen haber nedir?

Savcı ve Dündar Beyler, Toy’dan istediğini alabilecek midir? Osman Bey, Bizans-Moğol kıskacından kurtulmak üzere kiminle ittifaka gidecek?

Targun Hatun, Nikola’dan aldığı zehirle ne yapacak?

Öte yandan Flatyos, Osman Gâzî’yi ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak? Merak edilen tüm sorular bu akşam Kuruluş (Diriliş) Osman 38. bölümde yanıt bulacak.

Editör: TE Bilisim