Selçuklu dönemini konu den Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 11. bölümüyle 7 Aralık’ta ekranlardaydı. Dizinin son bölümünü izlemek isteyenler, Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölüm tek parça izle! TRT 1 ile Uyanış Büyük Selçuklu 11. son bölüm kesintisiz HD izle! bilgilerini araştırmaya başladı. Uyanış Selçuklu 11. bölümde, Sencer üzerinden Nizamülmülk’ü köşeye sıkıştırmaya çalışan Hasan Sabbah, peşinde olduğu Nizamülmülk’ün hususi yiğitlerinin listesini ele geçirmeyi başarır. Peki, Hasan Sabbah bu gizli evrakın içindeki hangi büyük sırrı öğrenecektir? Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölüm tek parça izle! TRT 1 ile Uyanış Büyük Selçuklu 11. son bölüm kesintisiz HD izleme bilgileri haberin devamında…

Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölüm tek parça izle! TRT 1 ile Uyanış Büyük Selçuklu 11. son bölüm kesintisiz HD izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 11. Bölüm Özeti

Sencer, Kutsal Emanetlerle birlikte Konstantinopolis’e varmak için Yorgos ile işbirliği yapan Kasım’ı yakalamayı başarmış, ihaneti ortaya çıkarmıştı. Müslümanlardan kaçırmakta olduğu Kutsal Emanetleri almış ve işlediği suçlardan ötürü Yorgos’u öldürerek cezalandırmıştı. Bu zorlu mücadeleden sonra elinde Kutsal Emanetlerle Isfahan’a dönen Sencer’i kötü bir sürpriz beklemekteydi. Zira Hasan Sabbah’ın kurduğu bir tuzak neticesinde Dukas’ın karısı öldürülmüş, katilini Sencer’in azmettirdiği iddiası ortaya atılmıştı. Sencer, Dukas ve karısının ölümüne sebebiyet vermekten yargılanmak üzere tutuklanmıştı.

Bunun üzerine cinayetlerin diğer failleri olarak görülen Sencer’in arkadaşları da yargılanmak üzere tutuklanırlar. Nizamülmülk, yargılanacak olan Sencer ve arkadaşlarının suçsuz olduğunu ispatlamak için ne yapacaktır? Hasan Sabbah, Sencer’in idam edilmesini sağlamak için hangi yöntemlere başvuracaktır? Sencer’in haksız yere yargılanmasına ve idam cezasına çarptırılma ihtimaline karşı Başulu’nun tepkisi ne olacaktır?

Öte yandan Sencer üzerinden Nizamülmülk’ü köşeye sıkıştırmaya çalışan Hasan Sabbah, peşinde olduğu Nizamülmülk’ün hususi yiğitlerinin listesini ele geçirmeyi başaracaktır. Hasan Sabbah bu gizli evrakın içindeki hangi büyük sırrı öğrenecektir?

Diğer yandan Tapar ile omuz omuza hainlerle çatışmaya giren Elçin, Melikşah’ın takdirini ve saygısını kazanmıştı. Melikşah ile Elçin’in her geçen gün biraz daha yakınlaşmasına şahit olan Terken ne yapacaktır? Elçin’e duyduğu öfke onu nasıl bir önlem almaya itecektir?

Uyanış büyük Selçuklu 11. bölüm 1. ve 2. fragmanı izle;

Editör: TE Bilisim