Tüm Türkiye’nin gözü İzmir’den gelecek olan iyi haberlerde… 91 saat sonunda bir mucize daha yaşandı. Arama kurtarma ekiplerince başlatılan çalışmanın ardından 4 yaşındaki Ayda bebek gözyaşları eşliğinde en kazdan çıkarıldı. Ayda Gezgin’in annesinin durumu ise merak konusu oldu. Peki, Ayda’nın annesi Fidan Gezgin yaşıyor mu? İzmir’de enkaz altından çıkarılan Ayda Gezgin’in annesi Fidan Gezgin öldü mü? Detaydar haberimizde…

Ayda’nın annesi Fidan Gezgin yaşıyor mu? İzmir’de enkaz altından çıkarılan Ayda Gezgin’in annesi Fidan Gezgin öldü mü?

Ayda’nın annesinden acı haber!

Gündem

Habere Git

İzmir’de meydana gelen 6.6’lık depremin ardından enkazda arama çalışmaları devam ederken 91’inci saatte mucize yaşandı. Gelen son dakika haberine göre Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından 4 yaşındaki Ayda Gezgin sağ çıkarıldı. Ayda’nın annesinin de enkazın altında olduğu belirtildi. Çocuğu kurtaran ekipten Nusret Aksoy, “Yaşam üçgeninde bulaşık makinesi vardı. Bulaşık makinesini gördüm, aradaydı. Elini salladı” dedi.

Ayda’ya ilk ulaşan ekip çalışanı, şunları söyledi: ”Küçücük bir eldi. İlk isteği su oldu. Bir de ayran istedi yanında. O dakikadan itibaren canla başla o yavrucağı oradan çıkarmak için çalıştık. Biz elimizden geldiği kadar son kişi çıkana kadar buradayız. Halen enkaz altında olanlar var. Onları çıkarmak için uğraşacağız.”

Ayda Gezgin’in Annesi Fidan Gezgin maalesef Kurtarılamadı!

Âyda Gezgin kurtarıldıktan sonra Ayda’nın annesi için de iyi haber gelmesi bekleniyordu. Ancak, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık o acı haberi verdi. Ayda’nın annesi maalesef kurtarılamadı.

RIZA BEY APARTMANINDA 19 KİŞİ VEFAT ETTİ

Ayda Gezgin bebeğin eğitim masraflarını Sezgin Baran Korkmaz karşılayacak! Sezgin Baran Korkmaz kimdir, nereli?

Güncel

Habere Git

Son olarak, Rıza Bey Apartmanı’nda ikiz kardeşler Çınar ve Sayda Akgündüz’ün cansız bedenine ulaşıldı. Söz konusu apartmandan 19 kişi vefat etti.

Bölgede devam eden müdahale ve iyileştirme çalışmaları AFAD, JAK, STK’lar ve belediyelerden toplamda 7 bin 967 personel, 25 arama kurtarma köpeği ve 1071 araç ile yapılıyor.

İzmir’de yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ederken arama kurtarma ekipleri, yıkılan Rıza Bey apartmanının enkazında hala sağ olan 3 aylık bir bebeğe ulaştı. Minik bebeği kurtarma çalışmaları sürüyor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ayda bebek paylaşımı

İzmir depremi sonrası enkaz altından çıkarılan Ayda Gezgin bebek hakkında paylaşımlar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da paylaşımda bulunarak, “Mucizenin adı Ayda… 91 saat sonra senin o gülen gözlerinle birlikte hepimize yeni umutlar bahşeden Allah’a şükürler olsun. Geçmiş olsun güzel yavrum…” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Ayda paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Ayda bebek hakkında paylaşımda bulundu. Koca şu ifadeleri kullandı: “Ayda’nın acıyan bir yeri yok. Köfte ve ayran istiyor.”

Editör: TE Bilisim