Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından bayrağı devralan Kuruluş Osman hayranları, dizinin yeni sezon bölümlerini heyecanla bekliyor. Büyük bir ilgiyle tarihi dizileri izleyenler, Kuruluş Osman bu akşam var mı, 28. bölüm fragmanları yayınlandı mı sorularına yanıt arıyor. Geçtiğimiz günlerde Kuruluş Osman 2. sezon tanıtımı ve 28. bölüm fragmanları yayınlanırken yeni bölümde neler olacak merak ediliyor. Ertuğrul Bey’in dönüşüyle obada büyük bir coşku yaşanırken, Kulucahisar Kalesi fethiyle, Konstantiniye’nin ve imparatorun öfkesini üzerine çeken Osman Gazi, uç bölgesinde huzuru tesis ediyor. Osman Bey, Aksakallılar’dan nasıl bir vazife alacak? Ertuğrul Bey’in dönüşünün ardından Kayı Obası’nda dengeler nasıl değişecek? Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman 28. bölüm fragmanı ve 7 Ekim ATV yayın akışı haber metninin devamında.

Kuruluş Osman bu akşam var mı?

Kuruluş Osman 2. sezon 28. bölüm ne zaman başlıyor; ATV’nin büyük beğeniyle izlenen Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonda ilk bölüm olarak ekrana gelecek 28. bölümü, 7 Ekim 2020 Çarşamba akşamı saat 20:00’de ekranlarda olacak.

Kuruluş (Diriliş) Osman yeni bölüm 1. fragmanı İZLE!

”Bir devlet kuracağız, ilelebet payidar olacak!”

Kulucahisar Kalesi fethiyle, Konstantiniye’nin ve imparatorun öfkesini üzerine çeken Osman Bey, uç bölgesinde huzuru tesis etmiştir.

Osman Bey’e karşı harekete geçen ve en deneyimli kumandanlarından Aya Nikola’yı bölgeye gönderme kararı alan Bizans İmparatoru, başarılarıyla tüm obalara umut olan bu Türk beyini saf dışı bırakmaya kararlıdır.

Kayı Obası’nın yazı geçirdiği yaylaya yapılan sürpriz baskın Bizans’ın emellerini açık ederken, bu alçaklığın hesabını sormaya kararlı olan Osman Bey; Aksakallılar’dan aldığı görevle Alplerini bir araya toplar.

Ertuğrul Bey’in dönüşü, yaralarını sarmaya çalışan Kayı Obası’nda coşkuyla karşılanır.

Kuruluş (Diriliş) Osman yeni bölüm 2. fragmanı İZLE!

”Türk ordusu nizam kurar”

Osman Bey ve Alpleri Bizans ordusunu bertaraf edebilecek mi? Osman Bey, Aksakallılar’dan nasıl bir vazife alacak? Ertuğrul Bey’in dönüşüyle Kayı Obası’ndaki dengeler nasıl değişecek? Aya Nikola, uç bölgesinde Bizans hakimiyetini yeniden tesis etmek için neler yapacak? Bala Hatun, Kayılar’a yapılan baskından kurtulabilecek mi?

Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm (sezon finali)’nde neler yaşanmıştı?

Kayı Obası’na yapılan baskını bertaraf ettikten sonra hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi’ni koyan Osman Bey, Kayı Obası Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia’yı alt etmek üzere için plan kurup harekete geçer. Osman Bey, Sofia’nın kara şövalelerini nasıl alt etti? Osman Bey ve Kayılar, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirebildi mi? Osman Bey, nihayet Sofia’ya ihanetinin bedelini ödetti mi? Osman Bey’in bu hamlesi uç bölgesinde nasıl bir tepkiyle karşılanıyor?

İşte Kuruluş (Diriliş) Osman yeni sezon tanıtımı;

7 Ekim ATV yayın akışı

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Beni Bırakma

16:20 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Kuruluş Osman (İkinci sezon 28. yeni bölüm)

Editör: TE Bilisim