İçişleri Bakanlığı’nın 12-13 Aralık günleri sokağa çıkma kısıtlamasını açıklamasından sonra eczanelerin çalışma şekli merak edilmeye başlandı. Sağlık sorunları yaşayan vatandaşlar bugün hangi eczanelerin açık olup olmadığını merak ediyor. Cumartesi ve Pazar günleri için hangi eczaneler açık vatandaşlar sıklıkla bu soruyu araştırıyor. Peki, Nöbetçi eczane listesi! 12 – 13 Aralık İstanbul, Ankara, İzmir’de hafta sonu nöbetçi eczane var mı? İşte tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor…

İSTANBUL’DA BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ?

12-13 Aralık 2020 tarihlerinde İstanbul’daki eczanelerimizin çalışma düzeni aşağıdaki şekilde planlanmıştır.

12 Aralık 2020 Cumartesi günü mevcut nöbetçi eczane sayısı 3 kat arttırılarak nöbet sistemi ile hizmet verilecektir. İlave edilen nöbetçi eczaneler saat 19:00’a kadar çalışacaktır. 13 Aralık 2020 Pazar günü mevcut nöbetçi eczane sistemi ile hizmet verilecektir.

İstanbul Eczacı Odası nöbetçi olacak eczane listesini paylaştı. Bu linkten nöbetçi eczanelere ulaşabilirsiniz

İSTANBUL NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ

ANKARA’DAKİ NÖBETÇİ ECZANELER

Ankara’daki nöbetçi eczaneleri görmek için bakabilirsiniz

ANKARA NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ

İZMİR’DEKİ NÖBETÇİ ECZANELER

12 Aralık 2020 Cumartesi günü mevcut nöbetçi eczanelerin yanı sıra bölgelerin yapısına göre belirlenen ilave nöbetçi eczaneler görev yapacak olup nöbetçilerin dışındaki eczaneler kapalı olacaktır.

İlave nöbetçi eczaneler cumartesi günü 9:00-19:00 saatleri arasında görev yapacaktır. 13 Aralık 2020 Pazar günü sadece önceden belirlenen nöbetçi eczaneler görev yapacaktır.

Buna göre hazırlanmış 12 Aralık 2020 Cumartesi günü nöbetçi eczane listesi aşağıdadır. İzmir’deki nöbetçi eczaneleri görmek için bakabilirsiniz.

İZMİR NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ

Editör: TE Bilisim