İletişim Başkanı Fahrettin Altun, başta gençler olmak üzere herkesi Kızılay gönüllüsü olmaya davet ederek sosyal medya üzerinden video mesaj paylaştı. Paylaşımında Altun, “Başta gençlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızı Kızılay gönüllüsü olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konunun tamamen Kızılay için gönüllü olma üzerine olduğu mesajda Fahrettin Altun ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye olarak, ‘yaratılanı yaradandan ötürü’ severek, ırkçılık ve faşizm gibi hastalıklardan her zaman azade olduk. Kökü dışarıda değil, Anadolu coğrafyasında olan bir insan sevgisiyle Afrika’dan Güneydoğu Asya ve Güney Amerika’ya kadar her yerde sömürmeyi değil kader ortaklığını ve kazan-kazan ilişkileri kurmayı hedefledik.”

“YARATILANI YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVMEK” Mİ YOKSA FAHRETTİN ALTUN MU ONLARI RAHATSIZ EDİYOR?

Bu ifadeleri rahatsız edici bulan bir kesim, zamanlama olarak ve aynı ifadeler üzerinden tepkilerini dile getirerek, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a hakaret ve nefret söylemleri içinde müfteri saldırıda bulundu.

İşte Fahrettin Altun’a karşı iftira atılan ve kara propaganda yürütülen o paylaşımlar:

MAHİR ÜNAL: EĞER SALDIRMAZLARSA BİR SORUN VAR DEMEKTİR

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Eğer saldırmazlarsa bir sorun var demektir.” dedi.

İşte Ünal’ın açıklaması:

“Türkiye düşmanlarını, teröristleri, tecavüzcüleri koruyup, kollayanlardan; Fahrettin Altun’u övmelerini beklemeyiz. Eğer saldırmazlarsa bir sorun var demektir.”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun herkesi Kızılay gönüllüsü olmaya davet etti

Gündem

Habere Git

Editör: TE Bilisim